Banen beperkt beschikbaar

28 augustus 2022


In september en de eerste helft van oktober is het druk op onze banen, en dan vooral in de weekenden. Eerst wordt ons open toernooi gehouden en meteen daarna begint de najaarscompetitie. Het goede nieuws voor niet-competitiespelers is, dat deze competitie dit jaar maar vijf weken duurt. Daarentegen hebben zich veel teams ingeschreven. De mogelijkheden om vrij te spelen zijn dan ook beperkt. Dat merk je als je een baan wilt reserveren in de app.

Hieronder vind je meer informatie:

- van 3 tot en met 11 september is ons open toernooi. In het weekend van 3 en 4 september zijn wel wat banen beschikbaar, maar op 10 en 11 september niet of nauwelijks. Ook op de doordeweekse dagen 5 tot en met 9 september zijn vanaf 17.00 uur de mogelijkheden om vrij te tennissen zeer beperkt.

- op alle vijf de vrijdagen van de najaarscompetitie (16, 23, 30 sept en 7 en 14 oktober) zijn vanaf 19.00 uur alle banen gereserveerd voor de competitie.

- op alle zaterdagen van de najaarscompetitie is het tot 10.00 uur goed mogelijk te tennissen en tot 11.45 uur beperkt. In de middag zijn in principe alle banen bezet, behalve op 17 september. Na 17.00 uur worden de mogelijkheden weer groter.

- op de zondagen van de najaarscompetitie zijn zowel de senioren als de jeugd actief. Op 18 en 25 september betekent dit dat er ook in ochtend maar één baan beschikbaar is om vrij te tennissen. Op de meeste andere zondagen is er meer ruimte, zeker in de (late) middag.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen