Feestelijke opening nieuwe banen op 28 oktober

14 september 2023


De nieuwe smashcourt banen liggen alweer een aantal weken te stralen en tijdens het open toernooi zijn er al vele spannende wedstrijden op gespeeld. De trainingen zijn na de vakantie volledig opgestart en met de najaarscompetitie in het verschiet, zijn we voordat we het weten volledig gewend aan de nieuwe banen.

Wij vinden echter dat we deze belangrijke gebeurtenis niet zomaar voorbij mogen laten gaan! Bovendien is er nog een tweede feestje te vieren, namelijk het 27e lustrum van onze vereniging! 135 jaar bestaat TC Nijmegen Quick en nog steeds zijn we een prachtige, gezellige en bloeiende vereniging!

Zaterdag 28 oktober zal in het teken staan van bovenstaande vieringen en we hopen natuurlijk dat jij erbij bent! De dag begint om 14.00 uur en eindigt in de late uurtjes. In de middag zal er getennist worden (clinic en wedstrijden) en zullen de banen officieel door onze burgermeester geopend worden. Omdat tennissen hongerig maakt, zullen we de middag afsluiten met een heerlijke barbecue, verzorgd door de Barbecue Brandtweer en net als de after diner dip de avond dreigt over te nemen, zal DJ Vincent samen met een heuse saxofonist het clubhuis veranderen in een ware discotheek.... alles om te zorgen voor een legendarisch feestje!

Schrijf je vóór 18 oktober in via deze link of via de QR op de posters in het clubhuis of in het bericht dat rondgaat via whatsapp. Partner en kinderen zijn ook van harte welkom!

Kosten voor de hele dag zijn als volgt: volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar €13,50, kinderen 7-11 jaar €5,-, kinderen t/m 6 jaar gratis. Komt allen! We hopen jullie de 28e te zien!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen