Informatie over beschikbaarheid van banen dit voorjaar

19 mei 2023


Op vrijdag 31 maart begint de voorjaarscompetitie 2023. Deze duurt tot en met vrijdag 9 juni. Vooral in de weekenden is het een drukke en gezellige periode op ons park. Er hebben zich weer veel teams ingeschreven om competitie te spelen. Ook worden er op zaterdagochtend wat trainingen gegeven. De mogelijkheden om banen af te hangen voor vrij spelen zijn daarom beperkt. Dat merk je als je digitaal wilt afhangen via de clubapp.

Hieronder vind je meer informatie over de beschikbaarheid van banen om vrij te tennissen:

- Op vrijdagen wordt er vanaf 19.00 uur competitie gespeeld. Op vrijdagen 31/3 en 19/5 is er één baan beschikbaar om af te hangen, op alle andere vrijdagavonden zijn dat er twee.

- Op zaterdagen kan er tot 10.00 uur vrij getennist worden. Tussen 10.00 en 11.30 uur zijn er nog zeker twee banen beschikbaar. Vanaf 11.30 uur tot het begin van de avond zijn alle banen bezet voor competitie. Op zaterdagavond kan er weer gewoon worden afgehangen.

- Op de zondagochtend speelt onze jeugd competitie, op zondagmiddag is het de beurt aan de senioren. Op vier zondagochtenden is er vanaf 9.00 uur helaas geen baan vrij. Het gaat om de volgende data: 10 en 23 april en 14 en 29 mei. Op de andere zondagochtenden zijn er twee tot vier banen vrij om af te hangen. Op 7 mei is er geen jeugdcompetitie, zodat alle banen vrij zijn. Op zondagmiddagen zijn meestal minimaal twee banen beschikbaar om recreatief te tennissen.

Elk voorjaar is het weer een uitdaging om in de weekenden de balans te vinden tussen competitietennis, recreatief tennis, tennislessen en andere activiteiten. Ook al kunnen we het niet iedereen helemaal naar de zin maken, alle leden mogen ervan uitgaan dat we ieders belang meenemen in deze puzzel.  

Op 2 april zijn er verschillende activiteiten op ons park. In de ochtend speelt onze jeugd competitie, vanaf 13.00 uur is ons gezellige voorjaarstoernooi voor senioren. Dit betekent, dat er van 9.00 uur tot 17.00 uur maximaal 2 banen beschikbaar zijn voor vrij tennissen. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Jan Willem Lutje Schipholt 07-04-2023 10:53

Klopt, Bart. De reserveringen op baan 7 en 8 zijn er inmiddels uit.

Bart Bors 06-04-2023 18:14

Op vrijdagavond 7 april zou er volgens bovenstaande gegevens op 2 banen afgehangen kunnen worden voor recreanten. Echter op de site is dat niet mogelijk wegens ingeplande reserveringen.Kan dit veranderd worden ?

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen