Ook in de winter tennissen tijdens de indeelavond

16 november 2022


Het is de laatste tijd gezellig druk tijdens de indeelavonden met mooie opkomsten. Super om te zien!

Natuurlijk gaan we ook in de winter gewoon door met de indeelavonden. Dus wil je lekker blijven tennissen in de winter? Ben je op zoek naar nieuwe tennismaatjes? Kom op woensdag naar de indeelavond om je niveau wat op te krikken, wedstrijdjes te oefenen of gewoon voor een gezellige avond. Je speelt iedere ronde tegen andere mensen op verschillende niveaus; perfect om nieuwe speltypes en verrassende tegenstanders te ontmoeten. Het is de ideale manier om een avond lekker te tennissen tegen andere mensen dan je vaste clubje. Ook leer je andere leden van T.C. Nijmegen-Quick kennen en is het een manier om je als nieuw lid sneller thuis te voelen.

Er wordt gespeeld vanaf 20 uur. In principe in rondes van 45 minuten en na elke ronde kun je instromen. Echter was het de afgelopen tijd zo gezellig druk, dat we niet altijd iedereen in één ronde konden plaatsen. Aangezien we ervan uit gaan dat iedereen lekker blijft komen spelen en zich niet laat afschrikken van wat kou, informeren we jullie graag over de werkwijze als dit gebeurt. Wanneer we niet iedereen in één ronde kunnen plaatsen, wordt de duur van een ronde ingekort naar een half uur. Zodat je, als dit gebeurt, maar maximaal een half uurtje hoeft te wachten. Degenen die een ronde hebben gewacht, spelen de volgende ronde sowieso mee. De rondes blijven een half uur duren, tot we weer alle deelnemers in één ronde kunnen plaatsen. Vanaf dan duren de rondes weer de gebruikelijke 45 minuten.

Zie voor de complete informatie over de indeelavond ook onze site: nijmegenquick.nl/indeelavond. Zijn er vragen of opmerkingen, dan mag je die natuurlijk ook altijd stellen aan de indeelcommissie (Marian de With en Karlijn Breunissen). 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen