Schrijf je in voor de clubkampioenschappen

03 april 2024


Van 24 tot en met 30 juni 2024 zullen de jaarlijkse clubkampioenschappen, de Quick Classics, plaatsvinden. Bij voldoende inschrijvingen zal eventueel het voorweekend van 22 en 23 juni worden gebruikt. Deze week zal er door de jeugd en de senioren in verschillende categorieën worden gestreden om clubkampioen te worden, oftewel ‘Word jij de oranje held van het tennisveld?’. Het thema van dit jaar is namelijk het EK voetbal, dat onder andere in deze week zal plaatsvinden.

Ben je op zoek naar revanche? Of wil je eeuwige roem voor het behalen van de titel clubkampioen? Wil je jouw titel van vorig jaar verdedigen? Een mooie prijs/beker winnen en/of vereeuwigd worden op het bord met de clubkampioenen in ons clubhuis? Durf jij de uitdaging aan? En je wil je vooral een gezellige week vol tennis met leuke wedstrijden? Wacht dan niet langer en schrijf je snel in voor dit gezellige toernooi!

Meedoen is overigens belangrijker dan winnen. Het belooft een fijne week te worden met tenniswedstrijden, het Nederlands elftal op groot scherm, diverse activiteiten, een daghap, veel clubkampioenen en hopelijk mooi weer. En zeg nou zelf, de clubkampioenschappen, dat is toch HET toernooi van onze mooie club waar je aan mee moet doen?

Voor de jeugd: Zowel blauw, rood, oranje, groen en de junioren kunnen meedoen! Zie voor verdere informatie over de clubkampioenschappen en over het inschrijven de mail die je van de jeugdcommissie hebt ontvangen!

Voor de senioren: Je kunt je inschrijven voor de enkel, dubbel en/of mix!

Schrijf je uiterlijk vrijdag 14 juni in via www.toernooi.nl of via de inschrijflink achter deze QR-code.

 

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen