Schrijf je in voor de Quick Classics Jeugd

19 mei 2023


Het is weer tijd voor de Quick Classics Jeugd, oftewel onze eigen clubkampioenschappen. En wel van 3 t/m 9 juli 2023.  

Ben je op zoek naar revanche? Of wil je eeuwige roem voor het behalen van de titel clubkampioen? Wil je jouw titel van vorig jaar verdedigen? Een mooie beker winnen? En wil je vooral een gezellige week vol tennis met leuke wedstrijdjes? Wacht dan niet langer en schrijf je snel in voor dit gezellige toernooi.  

Ben je net begonnen met tennis? Geen probleem! We delen de poules zoveel mogelijk in op sterkte/ervaring. Hoe meer er meedoen, hoe beter we dat kunnen doen. Dus maak iedereen uit je trainingsgroepje of competitieteam enthousiast en meld je allemaal aan.

De clubkampioenschappen voor de jeugd worden gelijktijdig georganiseerd met de clubkampioenschappen voor de volwassenen, er is dus veel leven en gezelligheid op de club. Heb je ook nog andere dingen in die week? Dat is geen probleem, je kunt aangeven wanneer je bent verhinderd.  

Dus schrijf je nu (of voor 24 juni) in via www.toernooi.nl.

  • Volg deze link: https://www.toernooi.nl/tournament/073CCEED-0A72-4488-8378-675471D7CEDC Of ga naar www.toernooi.nl en zoek op Quick Classics Senioren en Jeugd (clubkampioenschappen) 2023.
  • Maak indien je nog geen account hebt een account aan. Heb je al een account voor mijnknltb.toernooi.nl, deze inloggegevens kun je waarschijnlijk ook gebruiken op toernooi.nl. Lukt dit niet, maak dan een nieuw account aan op toernooi.nl.
  • Schrijf je in jouw categorie/kleur in voor 1 of 2 onderdelen. Let niet te veel op de leeftijden bij de onderdelen, het gaat om in welke kleur/categorie je normaal gesproken ook speelt, bijvoorbeeld in de competitie. Twijfel je over in welke kleur je (kind) speelt. Vraag dan advies aan de trainer of via [email protected].
  • LET OP: geef bij de inschrijving in toernooi.nl ook je verhinderingen goed door! En zet in je agenda om voor/uiterlijk op de sluitingsdatum van 23 juni nog een keer de verhinderingen na te kijken en eventueel te wijzigen naar hoe het er dan voor staat! Je kan je inschrijving en dus verhinderingen namelijk nog tot die tijd wijzigen. Dit helpt ons ontzettend om de planning goed rond te krijgen en niet te veel nog achteraf te moeten wijzigen. En het zorgt ervoor dat jullie ook zo min mogelijk onnodige wijzigingen krijgen achteraf.
  • Bij grote drukte kan het zijn dat we ook al wedstrijden moeten plannen in het voorweekend (1 en 2 juli), geef dus ook op deze data je verhinderingen door. 
  • Lees op toernooi.nl in het reglement van het toernooi (te vinden onder tabblad meer) voor verdere uitleg over de kleuren.
  • Speel je mee in rood/blauw? Voor deze activiteit hebben we een vast moment geprikt, namelijk op zondag 9 juli om 10.00uur. Meld je wel even aan via toernooi.nl of door een mail te sturen naar [email protected]. Zodat wij weten wie er komen.
  • Voor Smash-leden is deelname gratis, voor Volley-leden is het inschrijfgeld €6 ongeacht het aantal onderdelen waar je aan mee doet.

Zijn er nog vragen, stel ze ons gerust!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen