Tenniskids Blauw: kids tot 6 jaar gratis lid

12 april 2022


Goed nieuws! Kinderen tot 6 jaar kunnen gratis lid worden van onze vereniging. Dus ouders, schrijf je kinderen in en ga lekker samen tennissen. Ook is er tennisles mogelijk!

We vinden het als vereniging erg belangrijk om zo veel mogelijk kinderen enthousiast te krijgen en houden voor tennis. We organiseren daarom o.a. elk jaar proeflessen en activiteiten om kennis te maken met tennis, zoals de succesvolle ‘Maak-kennis-met-tennis’-clinic op 27 maart jl.  

Vanaf nu kunnen kids tot 6 jaar dus ook vrijblijvend kennismaken met tennis en onze vereniging door middel van een gratis lidmaatschap. Als ze ingeschreven zijn als lid, kunnen ze, mits er een groepje gemaakt kan worden van kids met dezelfde leeftijd, ook tennisles volgen en zo ervaren of tennis wat voor ze is. Voor deze jongste kinderen heeft het Tenniskidsprogramma van de KNLTB het zogenoemdeTenniskids Blauw. In deze eerste fase maken kinderen van 4 tot 6 jaar oud kennis met de basis van tennis en de tennisvereniging. Door middel van speelse oefeningen ontwikkelen zij de eerste bal- en racketvaardigheden. De oefeningen, zoals tikspelletjes en balspelletjes met en zonder racket, zijn speciaal afgestemd op de leeftijd en de belevingswereld van een kind.  

Schrijf je in via het lidmaatschapsformulier.

Aanbieding voor een tennislespakket
Na de meivakantie willen we voor de jongste jeugd (TennisKids Blauw) starten met tennislessen. Op woensdagmiddag van 15.00-16.00 uur bieden we 10 lessen voor kinderen van 4 tot 6 jaar, waarbij balvaardigheid en plezier hoog in het vaandel staat. Als ouder mag je mee de baan op en samen met je zoon/dochter lekker een uurtje bewegen. De kosten voor deze lessen bedragen €49,00 en er is nog geen betaald lidmaatschap nodig. (Wel is het belangrijk je in te schrijven voor de vereniging via het inschrijfformulier op de site www.nijmegenquick.nl. Je kan hier kiezen voor de optie junior tot 6 jaar. Er wordt dan geen contributie in rekening gebracht.) We starten na de meivakantie en de lessen duren tot rond de zomervakantie. Heb je ook zin om mee te doen? Schrijf je in via www.tstk.nl en vink de optie ‘Tenniskids Blauw’ aan op het inschrijfformulier. Heb je vragen? Mail gerust met Joep Hofman ([email protected]).

Vanaf 6 jaar
Op het moment dat een kind 6 jaar is geworden, kan het doorstromen in één van onze andere aantrekkelijke lidmaatschapspakketten voor de jeugd (Volley of Smash). Bovendien wordt het lid van de KNLTB met de mogelijkheid tot het spelen van competitie en toernooitjes.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen