Nieuwsbericht Elke woensdag indeelavond!

22 maart 2017

<< Terug naar overzicht

Beste medetennissers,

Na alle sneeuw, kou, regen en storm lijkt de lente nu toch echt aan te breken! Ideaal dus om lekker te tennissen!

Kom daarom op woensdag naar de indeelavond om je niveau wat op te krikken, wedstrijdjes te oefenen of gewoon voor een gezellige avond. Je speelt iedere ronde tegen andere mensen op verschillende niveaus, perfect om nieuwe speltypes en verrassende tegenstanders te ontmoeten! Het is de ideale manier om een avond lekker te tennissen tegen andere mensen dan je vaste clubje. Ook leer je andere leden van TC Nijmegen-Quick kennen en is het een manier om je als nieuw lid sneller thuis te voelen.

Er wordt gespeeld vanaf 20 uur in rondes van 45 minuten, na elke ronde kun je instromen.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Zie voor de precieze tijden en hoe het indelen in zijn werk gaat de site: http://www.nijmegenquick.nl/indeelcommissie.html

Tot woensdagavond!

Groetjes,

De indeelcommissie


PS. Ben je al een paar keer op de indeelavonden geweest en zou je best een keer een avondje willen indelen? Dan graag! Meestal kun je gewoon ook mee tennissen, tenzij het een keer oneven uitkomt. We zijn altijd op zoek naar mensen die een keer een avondje willen indelen. Je kunt dit laten weten aan Marian of Karlijn tijdens de indeelavond. Of door een mailtje te sturen naar m.dewith@science.ru.nl of naar kbreunissen@gmail.com.

<< Terug naar overzicht