Nieuwsbericht Nieuwsbrief 1: 7 juni 2017

08 juni 2017

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Met veel plezier presenteren wij jullie deze nieuwsbrief in digitaal formaat. Wij willen jullie vanaf nu graag met een vaste regelmaat informeren over aankomende en afgelopen activiteiten. Elk item is even lezenswaardig, maar als voorzitter wil ik graag jullie aandacht vragen voor het onderwerp ‘vrijwilligers‘. Wij zijn namelijk hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Jullie kunnen meer informatie hierover vinden verderop in deze nieuwsbrief. Ik hoop op veel positieve reacties. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij het bestuur. Ongeacht je antwoord zie ik je graag op of naast de baan terug tijdens hét evenement waar eeuwige roem wacht, de clubkampioenschappen. Ik wens jullie veel lees- en bovenal tennisplezier.

John Donners
Voorzitter TC Nijmegen Quick

 

Contributie-inning via KNLTB.CLUB

Nijmegen-Quick is dit jaar overgestapt naar het nieuwe ledenadministratie- en facturatiesysteem van de KNLTB. De afgelopen maand is vanuit KNLTB.CLUB een bericht gestuurd naar alle leden. In dit bericht kon worden gekozen voor betaling van de contributie via automatische incasso of iDeal. We hebben geconcludeerd dat een aantal leden nog niet betaald heeft; mogelijk is het bericht in de ongewenste mail terechtgekomen.

Mocht je de mail niet hebben ontvangen of vragen hebben over de afhandeling, neem dan contact op met leden@nijmegenquick.nl

Oproep: Volg de instructie verantwoord alcohol schenken

Als club willen wij graag meewerken aan het initiatief om verantwoord alcohol te schenken. Bij de voorwaarden voor het schenken van alcohol horen ook een aantal formele bepalingen. Één van die voorwaarden ziet toe op de instructie verantwoord alcohol schenken. Hiervoor willen wij jullie vragen om de instructie te volgen en vervolgens het bewijs van deelname naar Fabiënne te mailen (leden@nijmegenquick.nl). De instructie vind je hier.

Tijdens bardiensten willen wij u vragen: Indien u twijfelt over de leeftijd van iemand, vraag hem om zijn identificatie. Voor meer informatie kunt u hier terecht.

Voorjaarscompetitie succesvol afgesloten

De afgelopen twee maanden is door 27 teams namens Nijmegen-Quick deelgenomen aan de voorjaarscompetitie van de KNLTB. Afgelopen weekend zijn de laatste wedstrijden gespeeld. Met een gezellige BBQ en een huldiging van de aanwezige kampioensteams is de competitie afgesloten. Dit jaar zijn maar liefst vijf teams kampioen geworden! Wij feliciteren: heren 2 vrijdagavond (4de klasse), mix 4 vrijdagavond (4de klasse), dames 1 zondag (4de klasse), team 3 zondagmiddag 8&9 (open klasse) en team 4 zondagmiddag 8&9 (open klasse).

Clubkampioenschappen: Schrijf je nu in!

3 t/m 9 juli is het al weer zover! Dan is het mooiste toernooi van het seizoen, de clubkampioenschappen van Nijmegen Quick, de Quick Classics. Dit jaar worden de senioren en junioren kampioenschappen in dezelfde week georganiseerd, wat een week vol tennisplezier betekent.

Excuses om niet mee te doen bestaan niet! Dus schrijf je snel in voor de senioren of de junioren clubkampioenschappen. Voor meer informatie kunnen jullie hier terecht voor de senioren en hier voor de jeugd.

Gedurende deze week zullen 's avonds vanaf 17:30 uur en in het weekend vanaf 10 uur in principe geen banen beschikbaar zijn voor vrij spelen.

20/30ers-toernooi: Inschrijving gesloten

Voor de derde keer organiseert T.C. Nijmegen-Quick het 20'ers en 30'ers toernooi! Een gezellig avondje tennissen voor alle leden in deze leeftijdscategorie en een uitgelezen kans om met andere spelers te tennissen dan je normaal zou doen. En dat onder het genot van een hapje en een drankje.

Dit jaar zal het toernooi plaats vinden op vrijdagavond 9 juni vanaf 19.30 uur. Helaas is de inschrijving ondertussen gesloten! Mocht je toch de gezellige sfeer willen komen proeven, kom gerust langs op de club. Deze avond zullen alle banen gebruikt worden voor het toernooi, dus helaas zijn er geen banen beschikbaar voor recreanten.

Gevraagd: commissieleden in de verschillende commissies Nu een aantal van onze trouwe actieve leden hun kennis inzetten in andere commissies, of wat meer uren proberen door te brengen op in plaats van naast de baan, is er weer plek voor nieuwe leden in verschillende commissies. Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de activiteiten van deze commissies? Neem dan contact op met info@nijmegenquick.nl Er worden leden gezocht voor:
  • Nieuwe leden commissie : maak kennis met de vereniging.
  • Jeugdcommissie : organiseer activiteiten voor onze talenten.
  • Clubkampioenschappen commissie : organiseer de jaarlijkse clubstrijd.
  • Open toernooi commissie : toptennis in september!
  • Sponsorcommissie : visitekaartje voor de regio.
  • Barcommissie : verzorg de derde helft!

<< Terug naar overzicht