Nieuwsbericht Nieuwsbrief 2: 24 juni 2017

02 augustus 2017

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Twee weken na de eerste presenteren wij u nu opnieuw een nieuwsbrief. Hierin staan nieuwe onderwerpen en herinneringen van berichten uit de vorige nieuwsbrief. Daarnaast hebben we een nieuwe insteek voor onze vraag naar vrijwilligers bedacht, per nieuwsbrief zal een commissie die op zoek is naar vrijwilligers in de spotlight gezet worden.

De communicatiecommissie is verantwoordelijk voor de opmaak en inhoud van de nieuwsbrief. Mocht u feedback hebben op de inhoud of opmaak van de nieuwsbrief, dan horen wij dat graag. Ook stukjes voor in onze nieuwsbrief kunt u aan ons aanleveren. U kunt ons hier bereiken.

De communicatiecommissie

Clubkampioenschappen: Inschrijving sluit dinsdag

Ga nu snel naar toernooi.nl om je in te schrijven voor de senioren of de junioren clubkampioenschappen, want jullie hebben hier nog maar 3 dagen de tijd voor. De inschrijving sluit aankomende dinsdag om 19:00 uur. Mocht je graag mee willen doen, maar heb je nog geen dubbelpartner, geef dit dan bij ons aan. In meerdere categoriën hebben wij al deelnemers die nog op zoek zijn naar een partner.

Voor alle deelnemers, maar ook alle mensen die geblesseerd zijn of om andere redenen niet mee kunnen doen, wordt er op vrijdagavond een spetterend feest georganiseerd. Komt allen! Daarnaast wordt er op zaterdagavond een heerlijke maaltijd geserveerd. Inschrijvingen hiervoor zullen komende week geopend worden. De details voor deze activiteiten zullen hier gedurende de week te vinden zijn.

Vervanging Fabiënne

Zoals velen van jullie ongetwijfeld al weten is onze parkmanager Fabiënne Lansink zwanger. Ze gaat met verlof van maandag 26 juni tot en met zondag 29 oktober. In die periode zal Anne-Marie Kirch (onze tennistrainster) haar taken grotendeels overnemen. Bij vragen of opmerkingen kun je haar bereiken per mail: leden@nijmegenquick.nl. Wanneer de kleine meid van Fabiënne geboren is, zullen we het geboortekaartje in het clubhuis hangen!

Herinnering: Volg de instructie verantwoord alcohol schenken

In de vorige nieuwsbrief hebben wij u al gevraagd of u ons wilt helpen om mee te werken aan het initiatief om verantwoord alcohol te schenken. Indien u de instructie verantwoord alcohol schenken al gevolgd heeft, willen wij u langs deze weg hiervoor bedanken. Indien u dit nog niet gedaan heeft willen we u nogmaals vragen om dit te doen en vervolgens het bewijs van deelname naar de ledenadminstratie te mailen. De instructie vind je hier. Voor meer informatie omtrent de reden van ons verzoek kunt u hier terecht.

Jaarlijks baanonderhoud aankomende week

Aanstaande maandag 26 juni vindt het jaarlijks groot onderhoud van onze banen plaats. Dit betekent dat tussen 8.00-18.00 uur er maximaal twee banen bespeelbaar zijn. Er zal ook geluidsoverlast zijn. In de avond zullen de banen weer bespeelbaar zijn.

Vrijwilligers gevraagd spotlight: Jeugdcommissie

De jeugd heeft de toekomst! We moeten dus goed voor onze jeugd zorgen, ook binnen onze mooie tennisvereniging. Om het enthousiasme van de jeugdleden vast te houden of mogelijk te laten groeien, is het van belang om verschillende activiteiten voor de jeugd te organiseren. Dus lijkt het je wat om activiteiten voor de jeugd te organiseren, samen te brainstormen over nieuwe jeugdactiviteiten of mee te denken over het toekomstbeleid voor onze jeugd! Kom dan onze jeugdcommissie versterken!

Om een veel voorkomend misverstand uit de wereld te helpen nog het volgende, om lid te worden van de commissie is het niet noodzakelijk dat je zelf kinderen hebt (die tennissen).

Hoe klein het gat in je agenda ook is, we kunnen iedereen gebruiken! Lijkt het je wat of wil je nog meer informatie? Neem dan contact op met Karlijn via jcnijmegenquick@gmail.com.

Naast vrijwilligers voor de jeugdcommissie zijn we ook nog op zoek naar nieuwe leden voor de volgende commissies:

  • Nieuwe leden commissie : maak kennis met de vereniging.
  • Clubkampioenschappen commissie : organiseer de jaarlijkse clubstrijd.
  • Sponsorcommissie : visitekaartje voor de regio.
  • Barcommissie : verzorg de derde helft!

<< Terug naar overzicht