Nieuwsbericht Nieuwsbrief 3: 31 juli 2017

02 augustus 2017

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

De zomermaanden zijn al weer in volle gang, Nijmegen is hersteld van de de drukke vierdaagseweek. Dat betekent dat het al weer tijd is voor een nieuwe nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief vind u een kort verslagje van de clubkampioenschappen. Daarnaast opnieuw een aankondiging voor ons volgende toernooi, wij hopen dat jullie allemaal mee gaan doen. En we willen jullie er graag nogmaals aan herinneren dat wij nog op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers en mensen die de instructie verantwoord alcohol gebruik willen invullen.

Veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief en tot op het open toernooi allemaal.

Nieuwe commissieleden!

Enkele van onze leden hebben ondertussen gehoor gegeven aan de vraag naar nieuwe vrijwilligers voor onze mooie vereniging. Er is een nieuwe voorzitter voor de barcommissie gevonden en nieuwe leden voor de sponsorcommissie, clubkampioenschappencommissie, open toernooi commissie en de jeugdcommissie.

Dit is natuurlijk prachtig nieuws. Echter, we zijn er nog niet. De commissies hieronder zijn nog steeds op zoek naar aanvullingen. En mocht je interesse hebben om in een commissie plaats te nemen die niet in deze lijst staat, mogelijk is aanvulling of vervanging toch gewenst. Dus mocht je zin en tijd hebben om je in te zetten voor onze club, informeer dan bij een van de commissieleden, het bestuur of meld je aan via info@nijmegenquick.nl

  • Nieuwe leden commissie : maak kennis met de vereniging.
  • Jeugdcommissie : organiseer activiteiten voor onze talenten.
  • Sponsorcommissie : visitekaartje voor de regio.
  • Barcommissie : verzorg de derde helft!

Nijmegen Quick Open Toernooi – ben je ook van de partij?

De gezellige en zonnige clubkampioenschappen zijn achter de rug en daarom is het alweer tijd om vooruit te kijken naar ons volgende mooie toernooi: Het Nijmegen Quick Open! Zoals elk jaar vindt dit weer plaats na de vakantieperiode in de week van 2 t/m 10 september.

De sterk vernieuwde commissie is al druk aan de slag om er ook dit jaar weer een gezellig toernooi van te maken. Wat hebben we dit jaar in ieder geval te bieden?

  • Poule schema’s, zodat je minimaal twee keer speelt.
  • Kans op een uitnodiging voor het Finaleweekend van het Nijmegen Tennis Tournament (NTT) op 29 en 30 september en 1 oktober. Ook bij ons toernooi kun je hiervoor vanaf dit jaar punten scoren. Meer informatie vind je hier.
  • Lekker eten en een leuk programma naast de baan.

Volg ons ook via de nieuwe Facebook-pagina. Hier krijg je de komende weken meer informatie over de inhoud van het programma en het toernooi.

Een mooi deelnemersveld is belangrijk voor een geslaagd toernooi. Schrijf je daarom net als al meer dan 80 anderen al gedaan hebben in via bijgaande link: toernooi.nl

Tennissen jeugdleden op Nijmegen Quick, Rapiditas en Avanti

Om het huidige jeugdtennis te stimuleren, is recent tussen Nijmegen Quick, Rapiditas en Avanti de volgende afspraak gemaakt: jeugdleden mogen vanaf nu op elk van de drie parken tennissen, onder de voorwaarde dat er minimaal één speler lid is van het park waarop gespeeld wordt. We hopen er als bestuur op deze manier voor te zorgen dat jeugdleden nog meer (met elkaar) gaan tennissen!

Verslag jeugd clubkampioenschappen

Na de annulering van de clubkampioenschappen van vorig jaar, waren er dit jaar gelukkig wel genoeg inschrijvingen. De junioren clubkampioenschappen zijn dit jaar in dezelfde week georganiseerd als die voor de senioren. Dit had voornamelijk voor de junioren een veel voller park dan tijdens vorige toernooien tot gevolg. Er waren zelfs een aantal verzoeken of ze op een goede baan mochten spelen, waar het voor hun gekomen publiek goed beeld had. Wij hadden het idee dat dit een positief effect had voor de junioren.

Wat hebben we er een leuke tennisweek op zitten. Allemaal erg bedankt voor jullie inzet, enthousiasme en mooie wedstrijden! Gelukkig kunnen we nog even nagenieten en hebben we de foto's nog! Like hiervoor onze facebookpagina! We zien jullie de volgende keer weer!

Verslag senioren clubkampioenschappen

Een week vol prachtig weer (behalve de onweersbuien op donderdagavond), leuke en spannende tenniswedstrijden, lekkere hapjes en drankjes, een erg drukke feestavond (hoewel het feest buiten plaats vond), een intieme knusse barbecue en nieuwe clubkampioenen. Dit zijn de zaken die het toernooi weer tot een groot succes hebben gemaakt. Er waren iets minder deelnemers dan vorig jaar, maar het enthousiasme was er niet minder om. Er waren echter ook veel nieuwe deelnemers (die vorig jaar in ieder geval niet deel hebben genomen).

Alles bij elkaar opgeteld hopen wij volgend jaar weer een minstens net zo succesvol toernooi neer te zetten. Er hebben zich al wat geïnteresseerden gemeld om volgend jaar mee te helpen met de organisatie. Dus tot volgend jaar allemaal bij de clubkampioenschappen 2018

<< Terug naar overzicht