Nieuwsbericht Nieuwsbrief 4: 8 september 2017

22 september 2017

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

In deze nieuwsbrief is informatie te vinden omtrent de laatste tennisactiviteiten van dit seizoen, het open toernooi en de najaarscompetitie. Veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief en veel succes tijdens het finaleweekend van het open toernooi en de najaarscompetitie.

Open Toernooi

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben is ons eigen Open Toernooi is in volle gang. Komt allen gedurende het finaleweekend om te tennissen, als toeschouwer of te genieten van de vele activiteiten. Op vrijdagavond 8 september (vanavond) is er een feestavond met BBQ en kun je de snelheid van je service laten meten. Op de finaledag, zondag 10 september, is er een (pizza) foodtruck aanwezig, organiseren we een wijnproeverij en worden er gratis stoelmassages verzorgd. En natuurlijk niet te vergeten, er zijn ook nog vele mooie en spannende tennispartijen. Kortom, voor ieder wat wils. Zowel voor deelnemer als toeschouwer!

Dochter voor Fabiënne

Op 2 augustus is onze parkmanager Fabiënne Lansink bevallen van dochter Helène. Moeder en dochter maken het goed. Van harte gefeliciteerd!

Najaarscompetitie 2017

Vanaf 15 september begint de najaarscompetitie. De belangstelling om deel te nemen aan deze competitie blijft onverminderd groot. Namens Nijmegen-Quick zullen, verdeeld over de vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag, 24 seniorenteams deelnemen. Hier zijn teamindelingen, speeldata, inhaaldata en informatie over beschikbaarheid van banen te vinden.

De barcommissie vraagt hulp!

De barcommissie zoekt dringend mensen die een extra bardienst willen draaien in de weekenden van de najaarscompetitie. Vooral op zondagmiddag 1, 15 en 22 oktober zitten we omhoog. Ook tijdens de vrijdagavond staan er nog diensten open: op 20 en 27 oktober. Precieze tijden die nog openstaan, kun je vinden op afhangbord. Om je aan te melden voor een bardienst is een mailtje naar de barcommissie voldoende. Daar kun je natuurlijk ook terecht voor vragen of voor meer informatie. Wij hopen op veel reacties!

Baan vegen: in cirkels en alleen bij mooi weer

De smashcourt banen op ons park dienen na het spelen geveegd te worden met het sleepnet dat op de baan ligt. Door te vegen zorgen we er met elkaar voor dat de banen in goede conditie blijven. Veeg de baan alleen als het droog weer is! Zijn de banen vochtig dan is slepen zelfs schadelijk voor de conditie van de baan. De beste manier om de baan te vegen is door aan de buitenkant te beginnen en in cirkels naar binnen toe te slepen. Veeg daarbij ook ruim buiten het speelveld.

Padelbanen in Nijmegen

Sinds kort zijn er bij TPV Dukenburg Smash Nijmegen 2 padelbanen. Padel is een combinatie tussen tennis en squash. Het is een inspannende sport, maar ook minder ervaren tennissers of niet tennissers kunnen het snel oppakken. Als je padel een keer wilt proberen, dan kan dat door gebruik te maken van een kennismakingspakket of door een baan te huren op het tennis- en padelpark van Dukenburg Smash. Reserveren kan via telefoonnummer 024-3442307. Meer informatie vind je op de website van Dukenburg Smash.

<< Terug naar overzicht