Nieuwsbericht Nieuwsbrief 6: 9 oktober 2017

10 oktober 2017

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Een aantal ontzettend leuke jeugdactiviteiten is in aantocht. Zo hebben we het Mini Maxi toernooi, de Winterhard(t)-competitie voor de jeugd en een middag toss-tennis. Wij hebben de informatie over deze activiteiten van de week al via onze Facebookpagina bekend gemaakt. Heb je dit nog niet gezien, like in dat geval onze pagina zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe activiteiten. Wij willen dit echter ook graag via dit kanaal met jullie delen. Wij hopen natuurlijk dat de jeugd zich massaal inschrijft voor deze activiteten. Daarnaast hebben wij wat herinneringen toegevoegd voor activiteiten voor de senioren.

Veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief en wij hopen natuurlijk dat zowel de jeugd als de senioren zich massaal inschrijven voor onze winteractiviteiten.

 

Inschrijven voor de Winterhard(t)-competitie voor senioren

Tot 10 oktober kunnen senioren zich inschrijven voor de Winterhard(t)-competitie. De speeldagen zijn zaterdag en zondag en de speelperiode is van 4 november 2017 tot en met 4 maart 2018. Meer informatie en inschrijven kan via www.toernooi.nl. Zie ook de informatie in Nieuwsbrief nr. 5. Denk bij verhinderingen ook aan je eventuele (wintersport)vakantie!

Tennis Fit start weer op 1 november!

Bij Nijmegen Quick starten we vanaf begin november 2017 weer met het Tennis Fit programma. Tennis Fit is speciaal bedoeld voor senioren (55+) die graag fit willen blijven om zo lang mogelijk te kunnen blijven tennissen. Het Tennis Fit programma bestaat uit vijf lessen op de woensdagochtend. Interesse? Stuur voor 15 oktober een mailtje naar Anne-Marie Kirch (amkirch55@gmail.com). Zie ook de informatie in Nieuwsbrief nr. 5.

Toss-tennis voor de jeugd!

Op zondag 5 november is het Toss-tennissen voor jeugdleden. Alle jeugdleden van Nijmegen-Quick, Avanti en Rapiditas kunnen hieraan deelnemen. Toss-tennis is een georganiseerde tennisgelegenheid om tegen andere jeugdleden te spelen en nieuwe tennismaatjes te vinden. Iedereen kan daaraan deelnemen, dus ook als je nog niet zo lang speelt. Je hoeft je hiervoor niet op te geven.

De eerste ronde van de toss begint om 13.00 uur. Wij delen alle deelnemers in en je kunt dan telkens 30 minuten een partijtje tennissen met wisselende medespelers. We spelen (mix)dubbels of een enkelpartij als dat bij de indeling beter uitkomt. Afhankelijk van de bezetting wordt er getennist tot maximaal 15.00 uur. Je beslist zelf hoe laat je begint met spelen en aan hoeveel rondes je mee wilt doen. Belangrijk is dat je 15 minuten voor de aanvang van een ronde aanwezig bent.

Voor informatie kijk je op de posters in het clubhuis of op de websitepagina van de Jeugdcommissie. Als je vragen hebt, mail je naar jcnijmegenquick@gmail.com.

Jeugd Winterhard(t): inschrijven voor 13 november!

De Winterhard(t)-competitie voor de jeugd gaat binnenkort weer beginnen! Dit is een ideale vorm van competitie om ook in de winter lekker wedstrijdjes te blijven spelen! De leeftijd van de deelnemers is tussen de 11 en 18 jaar! Je kunt je inschrijven in enkel of dubbel.

Ga dus snel op zoek een winterharde tennisvriend in de regio Nijmegen en schrijf je samen in voor Winterhard(t). Daag bekende tegenstanders uit om zich ook in te schrijven. De wedstrijdjes duren een uur. Dus je weet precies hoe laat je weer klaar bent. Er worden wedstrijden gespeeld tussen 10.00 en 15.00 uur op 26 november, 17 december, 21 januari en 4 en 5 februari. De wedstrijdjes worden gespeeld bij TV Malden, Tachys, Avanti, de Oorsprong en Lent. De indeling is op sterkte, maar uitslagen tellen niet mee voor je rating. Deelname kost 4 euro per persoon per onderdeel.

Schrijf je in voor 13 november via toernooi.nl! Heb je nog vragen hierover? Mail dan naar winterhardtjeugd@hotmail.com of bel 0644183453.

Mini Maxi Toernooi op 26 november

Ons befaamde Mini Maxi toernooi wordt dit jaar gehouden op zondag 26 november. Junioren en senioren van Nijmegen Quick, trek je vader, moeder, kind, opa, oma, neefje, nichtje van de bank en schrijf je in om een paar potjes te tennissen. Natuurlijk gebeurt dit onder het genot van snacks, drinken en gezelligheid.

Het toernooi start om 12.00 uur en duurt tot 16.00 of 17.00 uur. Per koppel betaal je 10,00 euro. Of de mini (jeugd tot 18 jaar) óf de maxi (leeftijd 18 of ouder) moet lid zijn van TC Nijmegen Quick.

Inschrijven kan uiterlijk t/m 19 november a.s. via een mail naar jcnijmegenquick@gmail.com. Vermeld bij het aanmelden de tennissterkte (of aantal jaren tennis ervaring) van jezelf en je mini óf maxi partner/introducé!

Voor informatie kijk je op de posters in het clubhuis of op de websitepagina van de Jeugdcommissie. Als je vragen hebt, mail je naar jcnijmegenquick@gmail.com.

WhoZNext

We gaan binnen Nijmegen-Quick starten met ons eigen WhoZnextteam! Dit is een team met jongeren dat binnen de club activiteiten gaat organiseren voor leeftijdsgenoten. Op deze website van de KNLTB kun je lezen wat het precies inhoudt.

We hebben inmiddels genoeg deelnemers om te gaan starten. In november staat dan ook de startbijeenkomst al gepland. Daarna zal het team zich ook introduceren als WhoZnextteam binnen onze vereniging.

We hebben nog plek voor nog drie deelnemers! Dus ben je tussen de 14 en 20 jaar en lijkt dit je wel wat, laat dit dan weten en stuur een mailtje naar jcnijmegenquick@gmail.com.

<< Terug naar overzicht