Nieuwsbericht Nieuwsbrief 4: 13 maart 2018

13 maart 2018

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Het warmere weer zorgt al weer voor vollere banen. De kou lijkt nu echt uit de lucht, dus is het tijd voor de voorjaarsactiviteiten. In deze nieuwsbrief staat informatie over meerdere toernooien en activiteiten voor junioren en senioren. Houd de dagen vrij, geef je op en doe mee met deze gezellige activiteiten. Vergeet ook niet je pasje op te halen en je in te schrijven voor de trainingen.

Veel leesplezier en wij hopen jullie te zien op een van de vele activiteiten.
 

Inschrijven voor zomertrainingen tot uiterlijk 16 maart!

Je kunt je weer inschrijven voor de tennislessen gedurende het zomerseizoen 2018. De inschrijfformulieren en het lesreglement kunnen jullie vinden op de website onder Trainingen. Wacht niet te lang, want inschrijven kan tot uiterlijk 16 maart!

Meld je uiterlijk 26 maart aan voor het Paastoernooi

Op maandag 2 april (Tweede Paasdag) ben je vanaf 11 uur welkom bij het senioren Paastoernooi. We spelen alleen dubbels en delen ter plekke in. Omdat het Tweede Paasdag is, ontvangen we je met koffie en thee met paasbrood en paaseitjes. Later serveren we een paasbrunch met soep en broodjes. We sluiten het toernooi af met een borrel.

Meld je uiterlijk 26 maart aan via een e-mail aan pascalegrace@live.nl onder vermelding van 'Paastoernooi' en je naam en speelsterkte. De kosten voor het toernooi bedragen €8,- per deelnemer en kun je op de dag zelf voldoen.

Zie ook de vorige nieuwsbrief.

Voorjaarscompetitie 2018 bijna van start

Vanaf 6 april worden alweer de eerste wedstrijden voor de voorjaarscompetitie 2018 gespeeld. Dit betekent dat er gedurende de zeven speelweken in april, mei en juni (1ste week), op de vrijdagavond, zaterdag en zondag minder banen beschikbaar zijn om vrij te spelen. Op de website vind je hierover meer informatie:www.nijmegenquick.nl. Daarnaast zijn de baanindelingen per speeldag binnenkort in het clubhuis in te zien (competitiemap, zuil links bij binnenkomst).

Tijdens de voorjaarscompetitie is het altijd gezellig druk op het park en er worden veel mooie en spannende wedstrijden gespeeld. Kom dus gerust eens langs als je zelf niet hoeft te spelen!

Tennisclinic voor de jongste jeugd op 8 april

Op 8 april aanstaande organiseren we, wegens het succes van vorig jaar, opnieuw een tennisclinic voor de jeugd! Speciaal voor de jongste jeugd met nog niet zoveel tenniservaring. Onder begeleiding van onze trainster Anne-Marie gaan we leuke tennisspelletjes en -oefeningen doen. Ook je vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom om mee te doen. Je hoeft dus nog geen lid te zijn van Nijmegen-Quick. Dus nodig ze uit!

Zie voor meer informatie de poster op de site. Inschrijven kan door een mail te sturen vóór 1 april naar jcnijmegenquick@gmail.com o.v.v. je naam, leeftijd en wel/niet lid van Nijmegen-Quick. Geef de mail het onderwerp "Tennisclinic".

Kom je ook? Wij zorgen voor lekkere snackjes en gezelligheid! Tot dan!

WhoZnext!

Hierbij introduceren wij de nieuwe commissie WhoZnext. De commissie bestaat uit 6 enthousiaste jeugdleden: Charles Hermus, Jonas Mulders, Jade Hendriks, Mickey Minnaar, Floris Schreuders en Sanne Leempoel. Zij gaan voor de jeugd, toernooitjes en leuke uitjes organiseren om de jeugdleden dichter bij elkaar te brengen. Ook proberen ze nieuwe jeugdleden te werven voor Nijmegen-Quick. De WhoZnext commissie houdt jullie op de hoogte van haar activiteiten via onze website en binnenkort ook via Instagram.

Heb je nog vragen of ideeën? Wij zijn te bereiken via whoznextnijmegenquick@gmail.com. Ben je een enthousiast jeugdlid en wil je graag iets meer voor je tennisvereniging betekenen? Dan ontvangen wij daar ook graag een mailtje van!

Tijdstippen om ledenpasjes 2018 op te halen

Op de volgende tijdstippen kun je je ledenpas ophalen en een bardienst plannen:

  • donderdag 15 maart 19.30 - 21.30 uur
  • dinsdag 20 maart 19.00 - 21.00 uur
  • zaterdag 24 maart 11.00 - 13.00 uur
  • zaterdag 7 april 11.00 - 13.00 uur

Zie ook de vorige nieuwsbrief.

<< Terug naar overzicht