Nieuwsbericht Nieuwsbrief 5: 25 maart 2018

25 maart 2018

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Het voorjaar is altijd een spannende tijd. Zou het weer warm worden voor de competitie of moeten we nog handschoenen aan op de eerste dag? Vergeet niet dat onze vereniging de ideale voorbereiding aanbiedt, het Paastoernooi. Komt allen! En verder in deze nieuwsbrief de eerste aankondiging voor de in gebruikname van de nieuwe KNLTB Club App

Wij wensen je veel leesplezier en hopen iedereen binnenkort weer op de baan tegen te komen.


Laatste kans om je in te schrijven voor het Paastoernooi!

Je kunt je nog maar enkele dagen inschrijven voor het gezellige Nijmegen Quick senioren Paastoernooi op maandag 2 april. Meld je uiterlijk 28 maart aan via een e-mail aan pascalegrace@live.nl onder vermelding van ‘Paastoernooi’ en je naam en speelsterkte.

We spelen alleen dubbels en delen ter plekke in. Je hoeft je dus niet als dubbel op te geven. Vanaf 11 uur ben je welkom in ons clubhuis. Omdat het Tweede Paasdag is, ontvangen we je met koffie en thee met paasbrood en paaseitjes. Later serveren we een paasbrunch met soep en broodjes. We sluiten het toernooi af met een borrel. De kosten voor het toernooi bedragen €8,- per deelnemer en kun je op de dag zelf voldoen.

We verwachten lekker lenteweer. Bovendien is het een aardige voorbereiding voor de voorjaarscompetitie.

Schrijf je nu in!

Tennis Fit start weer op 4 april!

Begin april starten we weer met het Tennis Fit programma. Tennis Fit is speciaal bedoeld voor senioren (55+) die graag fit willen blijven om zo lang mogelijk te kunnen blijven tennissen. Het Tennis Fit programma bestaat uit zes lessen op de woensdagochtend. De training bestaat uit een gezamenlijke warming –up, technische en tactische tips met name bij het dubbelspel en de toepassing daarvan in een wedstrijdsituatie. Natuurlijk is er ook ruimte voor individuele vragen en aandachtspunten. Bij voldoende aanmeldingen starten we op 4 april. Het uitgangspunt is om lesgroepen van vier tot maximaal acht personen te maken. De opties zijn op woensdagochtend van 9.30-10.30 uur of van 10.30-11.30 uur. Het Tennis Fit Programma wordt aangeboden voor : €55,- bij een groep van minimaal vier personen. Interesse? Stuur een mailtje voor 30 maart naar Anne-Marie Kirch (amkirch55@gmail.com).


De KNLTB Club App komt eraan

Jullie kennen allemaal de website afhangbord.nl, waar onder andere onze ledenlijst en de bardienstplanner staan, en mijn.knltb.nl, waar je informatie over competities en toernooien kunt vinden. Beide omgevingen worden sinds kort niet meer geüpdatet en zullen gaan verdwijnen. Daarvoor in de plaats is onze tennisbond KNLTB druk bezig een nieuwe omgeving te ontwikkelen en te vullen, mijn.knltb.club. Bij dit platform hoort de KNLTB Club App voor op je telefoon.

Nijmegen-Quick gaat deze app ook gebruiken. Dit zal binnenkort de plek zijn waar je de contactgegevens van leden kunt vinden. Ook verenigingsnieuws, je actuele ranking en informatie over competities en toernooien staan in de app.

De komende week krijgen alle leden informatie over de app en hoe je kunt inloggen. Houd de volgende nieuwsbrief in de gaten!

Overigens blijven we vooralsnog ook via onze nieuwsbrief en onze website communiceren.


Beschikbaarheid van de onze banen op 8 april

Op 8 april zijn vanwege de voorjaarscompetitie en de clinic van de jeugd die middag tussen 14:00 en 16:00 uur geen banen vrij voor recreanten.


De tuingroep gaat weer aan het werk

Op 9 en 23 april, 14 en 28 mei, 11 en 25 juni en 9 juli komt de tuingroep weer samen. Dit zijn allemaal maandagen en het tijdstip is altijd van 14.00 tot 16.00 uur.

We kunnen nog wel wat extra handen gebruiken!

<< Terug naar overzicht