Nieuwsbericht Nieuwsbrief 6: clubkampioenschappen, jeugdtoernooi

24 april 2018

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Afgelopen weekend leek het al bijna zomer. We zitten echter pas in het begin van het nieuwe tennisseizoen. In deze nieuwsbrief vind je aankondigingen voor een aantal belangrijke, grote toernooien en activiteiten die nog gedurende of net na de voorjaarscompetitie plaats zullen vinden. Lees deze nieuwsbrief dus goed door en geef je snel op voor deze leuke activiteiten. Want zoals je weet, geen activiteiten zonder deelnemers.

Veel leesplezier en tot snel op de tennisbaan

 

Lentetoernooi jeugd 19 mei

Er komt een gezellig lentetoernooi aan! Het toernooi is op zaterdag 19 mei van 12.30 uur tot 16.00 uur, de prijsuitreiking om 16.15u. Kom jij ook? Meld je gelijk aan!

Schrijf je in door voor 12 mei te mailen naar jcnijmegenquick@gmail.com. Vermeld hierbij je naam, leeftijd, telefoonnummer en speelsterkte/ervaring. Geef je op voor één van de twee leeftijdcategorieën, t/m 12 jaar of vanaf 12 jaar.

Ook leuk! Je mag zoveel introducees meenemen als je zelf wilt. Maar ook zij moeten zich dan wel aanmelden! Dus maak je tennisvrienden enthousiast! Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt het een dubbel- of een enkeltoernooi. Je mag je voorkeur voor een dubbelpartner aangeven (indien je die hebt). We proberen hier rekening mee te houden met de indeling. Zie ook de uitnodiging op de site

We hopen jullie allemaal te zien op 19 mei.

Clubkampioenschappen jeugd

De clubkampioenschappen komen er weer aan! Namelijk van 11 t/m 17 juni. Na het grote succes van vorig jaar, worden ze dit jaar opnieuw gecombineerd met de clubkampioenschappen voor senioren.

Georganiseerd door en alléén voor onze eigen tennisvereniging. DE kans dus om je te meten aan je clubgenoten en er vandoor te gaan met de titel clubkampioen voor het komende jaar! Of misschien heb je wel je titel te verdedigen? Wacht dus niet langer! Grijp je kans, trommel je tennisvrienden en -vriendinnen op en schrijf je NU met z'n allen in. Zodat we er snel achter komen wie zich komend jaar de beste jeugdspelers van T.C. Nijmegen-Quick mogen noemen.Schrijf je in via toernooi.nl.

Inschrijving clubkampioenschappen senioren geopend

Het geroezemoes is al begonnen, in de nieuwsbriefagenda staat de datum al enkele keren vermeld, voor de barplanning waren er al extra diensten beschikbaar, er verschenen posters in het clubhuis. Maar nu komt er officieel een einde aan alle twijfels die er bestonden, de inschrijving voor hét evenement van het jaar is geopend: De clubkampioenschappen voor senioren.

We willen er verder niet al te veel tekst aan wijden, maar de volgende gegevens zijn van belang:

 • Wanneer: 11 t/m 17 juni (met eventueel 9 en 10 juni als voorweekend)
 • Waar kan ik me inschrijven: www.toernooi.nl
 • Waarom: Omdat dit de kans is om de eeuwige roem te vergaren onder je clubgenoten.

   

Indelen tijdens de zomeravondcompetitie

Vanaf woensdagavond 16 mei t/m 27 juni (met een inhaalavond op 4 juli) wordt de zomeravondcompetitie gespeeld. Vijf teams van TC Nijmegen-Quick doen hieraan mee. Dit betekent dat we in deze periode beperkter kunnen indelen. Concreet ziet het er zo uit:

 • 16 mei: indelen gaat door op 4 banen
 • 23 mei: GEEN INDEELAVOND
 • 30 mei: indelen gaat door op 4 banen
 • 6 juni: GEEN INDEELAVOND
 • 13 juni: Indelen gaat door op 4 banen
 • 20 juni: GEEN INDEELAVOND
 • 27 juni: GEEN INDEELAVOND

Mocht de inhaalavond nodig zijn (bijvoorbeeld als het een woensdagavond regent), dan zal ook op woensdagavond 4 juli competitie worden gespeeld. Als dit zo is, zullen we jullie tijdig op de hoogte stellen!

Let op! Omdat we minder banen beschikbaar hebben, zullen we bij drukte besluiten om de rondes te verkorten tot een half uur. Zodat toch iedereen kan spelen en niet te lang hoeft te wachten. Hou daar dus rekening mee, wanneer je bijvoorbeeld de tweede of derde ronde zou willen aansluiten.

Vooraankondiging 20/30'ers toernooi: vrijdag 22 juni

Na drie uitermate geslaagde edities de afgelopen jaren, organiseren wij ook dit jaar weer het 20/30'ers toernooi. Op vrijdagavond 22 juni 2018 maken we er een gezellige tennisavond van, die met hulp van alle deelnemers en heel veel goede muziek pas in de late uurtjes eindigt... Meer informatie over de inschrijving volgt binnenkort. Zet de datum alvast in je agenda!

Tennisclinic jeugd

Speciaal voor de jongste jeugd met weinig tot geen tenniservaring hebben we afgelopen 8 april een succesvolle tennisclinic georganiseerd. Bijna 30 kinderen in de leeftijd van 5 tot 11 jaar hebben hier met groot enthousiasme aan deelgenomen! Onder begeleiding van onze trainster Anne-Marie en leden van onze eigen WhozNext-commissie Sanne en Charles, hebben de kinderen leuke en leerzame tennisspelletjes en -oefeningen gedaan. Het was een zonnige en warme dag, maar dat heeft de kinderen er niet van weerhouden om fanatiek te oefenen voor het oog van alle papa’s, mama’s, oma’s en opa’s. Als afsluiting kregen alle kinderen een tennisdiploma mee en ontstond er nog een groot watergevecht!

Een aantal kinderen was zo enthousiast dat ze direct lid zijn geworden. Inmiddels is een eerste lesgroep van kinderen die meegedaan hebben met de clinic gestart. Een geslaagde dag!

<< Terug naar overzicht