Nieuwsbericht Nieuwsbrief 7: lentetoernooi, clubkampioenschappen

11 mei 2018

<< Terug naar overzicht

De competitie is al weer over de helft. Maar dat is natuurlijk pas het begin van een mooie zomer. In deze nieuwsbrief vind je informatie over vele activiteiten gedurende de zomer en zelfs al het najaar. Een lentetoernooi, de clubkampioenschappen, het 20/30'ers toernooi en de najaarscompetitie. Schrijf je nu snel in voor deze leuke toernooien, maar vergeet ook niet nu al te genieten van het mooie weer op de tennisbaan!

Veel leesplezier en tot snel op de tennisbaan

 

Schrijf je voor 12 mei in voor het Lentetoernooi!

Het Lentetoernooi voor de jeugd is op zaterdag 19 mei van 12.30 uur tot 16.00 uur, de prijsuitreiking om 16.15u. Schrijf je in door voor 12 mei te mailen naar jcnijmegenquick@gmail.com. Vermeld hierbij je naam, leeftijd, telefoonnummer en speelsterkte/ervaring. Geef je op voor één van de twee leeftijdcategorieën, t/m 12 jaar of vanaf 12 jaar. Je mag zoveel introducees meenemen als je zelf wilt. Maar ook zij moeten zich dan wel aanmelden! Zie ook de uitnodiging op de site en de informatie inde vorige nieuwsbrief!

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Zoals uitgebreid in het nieuws is geweest, zal per 25 mei a.s. de AVG van toepassing zijn. Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in heel Europa. Ook onze vereniging zal moeten voldoen aan deze wet. Het bestuur is samen met de ledenadministratie op dit moment druk bezig met het inventariseren van de zaken die verbeterd of veranderd moeten worden (denk aan een zichtbare ledenlijst, competitie-indeling op de site en foto's van toernooien en evenementen op Facebook). We zullen de leden via de nieuwsbrief (en indien nodig tussendoor) op de hoogte houden van de concrete acties die zullen gaan volgen. Voor vragen of advies kunnen jullie altijd mailen naar nijmegenquick@gmail.com.

Schrijf je nu in voor de clubkampioenschappen!

De eerste inschrijvingen zijn al binnen, dus wacht niet langer en schrijf je in voor hét toernooi waar iedereen de hele competitie voor traint. Jullie hebben allemaal nog een paar competitiedagen om jullie topvorm te bereiken. Want wie wil zich nu niet een jaar lang de beste tennisser van de club noemen? Schrijf je dus nu snel in viatoernooi.nl

Maar deze week, van 11 t/m 17 juni, zal het niet enkel om tennis draaien. Dit is de kans om, volgens het nu al traditionele thema, de Quick Classics, jullie prachtige witte kleding te tonen. Daarnaast zullen er de hele week lekkere hapjes zijn en in het finale weekend een lekkere barbecue. En natuurlijk heel veel gezelligheid.

Voor de barbecue zijn we nog op zoek naar een gasbarbecue. Mocht iemand er een thuis hebben staan, of iemand kennen die er een heeft die wij kunnen lenen, dan horen wij dat graag via nijmegenquick@hotmail.com

Niet vergeten, schrijf je in voor de jeugd clubkampioenschappen!

Meet je nu aan je clubgenoten en ga er vandoor met de titel clubkampioen! Of misschien heb je wel je titel te verdedigen?

Wacht niet langer. Grijp je kans, trommel je tennisvrienden en -vriendinnen op en schrijf je nu met z'n allen in. Zodat we er snel achter komen wie zich komend jaar de beste jeugdspelers van T.C. Nijmegen-Quick mogen noemen. Schrijf je in viatoernooi.nl.

Indeelavonden in juni

In de vorige nieuwsbrief hebben we gemeld dat we vanwege de zomeravondcompetitie beperkter kunnen indelen. In het schema stond dat er op 13 juni ingedeeld wordt op 4 banen. Dat is niet juist, want in die week worden onze clubkampioenschappen gehouden. Er zal dan geen indeelavond zijn. Hierbij het correcte schema:

  • 16 mei: indelen gaat door op 4 banen
  • 23 mei: GEEN INDEELAVOND
  • 30 mei: indelen gaat door op 4 banen
  • 6 juni: GEEN INDEELAVOND
  • 13 juni: GEEN INDEELAVOND
  • 20 juni: GEEN INDEELAVOND
  • 27 juni: GEEN INDEELAVOND

Schrijf je in voor het 20/30'ers toernooi

Op vrijdag 22 juni organiseren wij voor alle 20 en 30'ers weer hét toernooi van het jaar. We starten om 19:30 uur. Kom je liever niet alleen? Je mag 1 introducéé meenemen! Inschrijven kan via: ikdoemee-quick@outlook.com. De kosten bedragen 7,50 euro per persoon. Wij zien jullie graag op 22 juni, tot dan! Britt, Suzanne, Martijn & Roderik

Najaarscompetitie 2018

Hoewel de voorjaarscompetitie pas halverwege is, wordt binnenkort de inschrijving voor de najaarscompetitie alweer geopend. Stem dus snel af met je teamgenoten. Meer informatie volgt snel.

<< Terug naar overzicht