Nieuwsbericht Nieuwsbrief 8: clubkampioenschappen,20/30'ers, AVG

26 mei 2018

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Nog maar twee competitiedagen te gaan en dan is de voorjaarscompetitie al weer afgelopen. Twee dagen waarin sommigen nog hard moeten strijden voor promotie en een kampioenschap of juist tegen degradatie. Maar met dit mooie weer denken we natuurlijk meteen verder aan die mooie zomer. Met toernooien als de clubkampioenschappen, 20-30'ers toernooi en het volledige Nijmegen Tennis Tournament gaat ons tennishart sneller kloppen. Schrijf je dus nu snel in voor deze activiteiten en geniet van het mooie weer.

Succes met de laatste competitiedagen en natuurlijk veel leesplezier!

Clubkampioenschappen komen steeds dichterbij!

De inschrijvingen stromen al binnen, dus laat deze kans niet lopen. Er resten nog maar een kleine twee weken voordat de inschrijvingen voor de clubkampioenschappen sluiten. Ik wil jullie in gedachte graag meenemen naar de zonnige finaledag: Na een uitputtende week, waarbij je menig clubgenoot verslagen hebt, ben je uiteindelijk in de finale beland. Op matchpoint, een eeuwig durende rally, je hoort de oehs en ahs al van het in veelvoud toegestroomde publiek dat ondertussen heerlijk van de barbecue aan het genieten is. En dan is het toch zover, je weet het matchpoint te maken. Tot in de eeuwigheid zal jouw naam gegraveerd staan op de overwinnaarsplaat aan de muur van het clubhuis. Wie wil dat nu niet?

En we maken er allemaal kans op van 11 t/m 17 juni! Dus schrijf je nu snel in via toernooi.nl. Excuses zijn er niet, iedereen zou zich in moeten inschrijven. Als je twijfelt of je wel genoeg tijd hebt, schrijf je je toch gewoon in en geef je jouw verhinderingen door. Wij gaan daar dan zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden. Ook wanneer je graag wilt dubbelen, maar je hebt nog geen partner adviseren wij om toch in te schrijven. Wij zullen dan proberen een partner voor je te vinden.

Wij zijn ook nog op zoek naar een gasbarbecue. Mocht iemand hier nog een tip voor hebben of er zelf een hebben, laat dit ons dan weten via nijmegenquick@hotmail.com

Wacht niet langer, schrijf je NU in voor de clubkampioenschappen voor de jeugd!

Als er één schaap over de dam is, volgen er meer, zegt men. De eerste inschrijving voor de clubkampioenschappen is binnen. Dus wacht niet meer en schrijf je nu ook in via toernooi.nl! We beloven leuke tennispartijtjes en een echte beker bij winst!

Ben je het Lentetoernooi misgelopen? Dan is dit de kans op al weer een leuk toernooi. Daarbij kun je ook nog verhinderingen opgeven (kei-handig ?), dus geen reden om niet mee te doen. Wij wachten op de stormloop die vanaf nu gaat komen. Inschrijven kan tot 3 juni.

Inschrijving najaarscompetitie geopend!

Ook dit jaar neemt Nijmegen-Quick weer deel aan de najaarscompetitie van de KNLTB. In de maanden september en oktober 2018 wordt gedurende zeven weken gestreden om het kampioenschap. Je kunt spelen op de vrijdagavond, zaterdag en zondag (8&9 teams) en er worden alleen dubbels gespeeld. Meer informatie over de najaarscompetitie en de speeldata vind je hier op de website van de knltb

Zijn jullie geënteresseerd om najaarscompetitie te spelen? Geef je dan als team op door een email te sturen naar de Technische Commissie (tc.nijmegenquick@gmail.com). Inschrijven = deelnemen. Inschrijven betekent dat je akkoord gaat met de competitiebijdrage (85 euro per team) en het competitiereglement van de KNLTB. Inschrijven kan t/m 17 juni, reageer dus snel!

Komen er meer inschrijvingen binnen dan er plek is op een bepaalde speeldag, dan krijgen de teams die dit jaar geen voorjaars- of zomeravondcompetitie hebben gespeeld voorrang. Voor de overgebleven plekken wordt geloot.

Opgeven als invaller kan uiteraard ook, stuur even een mailtje naar bovenstaand emailadres!

 

Nieuwe privacywet AVG

Per 25 mei treedt de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. Bij TC Nijmegen-Quick proberen wij zorgvuldig om te gaan met de privacy van onze (jeugd)leden. De persoonsgegevens van onze leden worden door de vereniging verwerkt om diensten te kunnen uitvoeren en aanbieden. Meer informatie over welke persoonsgegevens gebruikt worden en met welk doel, is terug te vinden in onze 'privacy verklaring' op onze website.

De komende maanden zullen er mogelijk nog meer wijzigingen worden doorgevoerd. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte. Mocht u reeds opmerkingen, wijzigingen of aanvullingen hebben, dan vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met het bestuur via nijmegenquick@gmail.com.

20 en 30'ers toernooi op 22 juni

Ieder jaar is het weer een strijd wie er achter de bar mag staan tijdens het fameuze 20'ers & 30'ers toernooi. Dit toont aan dat zelfs mensen die niet meer in de doelgroep vallen, graag bij dit toernooi aanwezig zijn. Dus aan alle 20 en 30'ers, schrijf je nu snel in om op 22 juni mee te doen aan hét toernooi van het jaar. Dit kun je doen via ikdoemee-quick@outlook.com. De kosten bedragen 7,50 euro per persoon. Kom je liever niet alleen? Je mag 1 introducée meenemen.

Wij zien jullie graag op 22 juni, tot dan! Britt, Suzanne, Martijn & Roderik

Nijmegen Tennis Tournament

De voorjaarscompetitie is nog in volle gang. Toch wordt het zo langzamerhand weer tijd om aan de open toernooien te gaan denken, of beter gezegd aan het Nijmegen Tennis Tournament (NTT). Dit jaar alweer de derde editie! Ons eigen Nijmegen-Quick open toernooi is er sinds vorig jaar ook onderdeel van. En vanaf dit jaar zijn er ook bij het open toernooi van Slow punten te scoren voor het finale weekend van het NTT. Voor meer informatie over het Nijmegen Tennis Tournament check de website, www.nijmegentennistournament.nl.

De zes deelnemende verenigingen aan NTT zijn TV Groesbeek, TV De Oorsprong, LLTV Lent, TV Rapiditas, N.S.L.T.C. Slow en TC Nijmegen-Quick. Als eerste toernooi staat het Zevenheuvelen toernooi van TV Groesbeek van 18 tot en met 24 juni op de planning. Inschrijven voor dit toernooi kan uiteraard viamijnknltb.toernooi.nl. De inschrijving sluit op 10 juni. Direct aansluitend wordt het Oorsprong Open gespeeld vanaf 23 juni tot en met 1 juli. Inschrijving voor dit toernooi is ook al mogelijk via mijnknltb.toernooi.nl. Dus schrijf je snel in en scoor de eerste punten voor het finale weekend van het Nijmegen Tennis Tournament.

<< Terug naar overzicht