Nieuwsbericht Nieuwsbrief special: clubkampioenschappen

01 juni 2018

<< Terug naar overzicht

Clubkampioenschappen inschrijving sluit aanstaande maandag!

Je hebt nog maar drie dagen de tijd om je in te schrijven voor het leukste toernooi van het jaar, de clubkampioenschappen. Deze vinden plaats van 11 t/m 17 juni. Dus twijfel niet langer en ga nu snel naar toernooi.nl en schrijf je voor maandag in voor de senioren of de junioren clubkampioenschappen.

Wij willen je graag nog helpen om een aantal twijfels weg te nemen. Mocht je om een van de onderstaande redenen twijfelen, willen wij je toch proberen te overtuigen om je in te schrijven:

  • Je hebt geen dubbelpartner. Ons advies is om je toch op te geven, waarbij je aangeeft dat je op zoek bent naar een dubbelpartner. Er zijn al een aantal deelnemers voor wie wij op zoek zijn naar een dubbelpartner en wij zullen ons best doen om ook voor jullie een partner te vinden.
  • Je hebt weinig tijd. In de vorige jaren hebben wij deelnemers gehad met heel veel verhinderingen. In bijna alle gevallen hebben wij de wedstrijden kunnen inplannen. Dus geef je op en geef al je verhinderingen door.
  • In mijn categorie zijn er niet genoeg deelnemers. Niet geschoten is altijd mis, dus geef je op. Er zullen hoogstwaarschijnlijk categoriëen worden samengevoegd en het zou zo maar kunnen dat er meer mensen met dezelfde twijfel rondlopen.

<< Terug naar overzicht