Nieuwsbericht Nieuwsbrief 9: open toernooi, indelen, clubhuis

02 juli 2018

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

De afgelopen weken hebben ons een aantal mooie toernooien gebracht. In deze nieuwsbrief vinden jullie korte verslagen van deze toernooien. Daarnaast een aankondiging voor ons mooie open toernooi. Wij hopen natuurlijk jullie gedurende de vakantieperiode nog vaak op de baan te zien.

 

Inschrijven al mogelijk voor het Sanadome Open, ons eigen open toernooi

Na de twee geweldig georganiseerde, gezellige Quick-evenementen de Clubkampioenschappen en het 20/30'ers toernooi kijken we alweer vooruit naar het volgende: het Sanadome Open van 1 t/m 9 september. Wij zijn trots te melden dat Sanadome Hotel & Spa Nijmegen de komende twee jaar de nieuwe hoofdsponsor is van ons toernooi.

Als commissie zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen. Ook dit jaar maken we er weer een gezellig sportief najaarstoernooi van met o.a. poulesysteem, lekkere daghappen en een leuke, aangeklede finaledag.

Doe je ook mee? Je kunt je alvast aanmelden voor de Sanadome Open via toernooi.nl.

Indelen begint weer!

Na een korte stop, vanwege de zomeravondcompetitie, begint vanaf woensdag 4 juli de indeelavond weer! Dus kom gezellig een potje spelen op de woensdagavond! Heb je vragen over hoe het indelen werkt, zie de site en/of stuur een mailtje naar de indeelcommissie.

Geslaagde clubkampioenschappen jeugd

Bedankt allemaal voor de geslaagde clubkampioenschappen! Wat een prachtige en spannende partijen hebben we gezien. Met supertiebreaks, 3e sets en prachtige punten! Goed gedaan allemaal!

En wat bovenal opviel was het plezier en de sportiviteit! Senioren, maak je borst maar nat, want daar komt een sterke generatie aan ;). Volgend jaar weer en hopelijk dan met nog meer deelnemers!

Tot het volgende toernooi en natuurlijk de najaarscompetitie!

Succesvolle Quick Classics

Met ongeveer 100 deelnemers was de laatste editie van de clubkampioenschappen, de Quick Classics, iets minder groot dan de afgelopen jaren. Het was een paar weken eerder dan de afgelopen jaren, maar dat was niet te merken aan het weer. Met slechts 1 regenachtige avond en een paar druppels op zondag, waren de weergoden ons gunstig gezind. Op de baan werden verhitte, maar sportieve duels uitgevochten. Aan het einde van het weekend werden de welverdiende winnaars in het zonnetje gezet. Hun namen zullen binnenkort te bewonderen te zijn in ons clubhuis op de overwinnaars borden.

Ook naast de baan werd er voor de deelnemers en de toeschouwers gezorgd. De gehele week waren er heerlijke hapjes, met als hoogtepunt de loempia's van Epyng. In het weekend was de barbecue geen doorslaand succes, maar enkelen van jullie hebben toch genoten van een heerlijk stukje vlees of een vegetarische burger. Met iedere dag een dagjournaal kon iedereen op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en kennis maken met enkele leden van onze mooie club.

Een woord van dank aan alle deelnemers, want jullie hebben het tot een zeer geslaagd toernooi gemaakt. Tot volgend jaar bij de volgende editie van de clubkampioenschappen!

Vierde editie van 20/30’ers toernooi prima verlopen

Met een kleine 50 deelnemers is vrijdag 22 juni voor alweer de 4de keer het 20/30'ers toernooi georganiseerd. Hoewel er geen prijzen op het spel stonden, werd er fanatiek getennist met iedere ronde weer een andere partner en tegenstanders. Na afloop van de wedstrijden ging het volume van de muziek omhoog, net zoals de tapfrequentie en was het tot laat in de avond gezellig. Wederom een geslaagde editie, met dank aan alle deelnemers. Op naar het 1ste lustrum in 2019!

Clubhuis schoon achterlaten

Na het tennissen wordt door menig lid nog wat gedronken in ons clubhuis. Soms is er bardienst, soms niet. Wel zou het prettig zijn, als iedereen zijn kopjes en glazen zoveel mogelijk opruimt. Zeker tijdens de zomervakantie is er niet vaak bardienst. Daarnaast zorgt de temperatuur er natuurlijk voor dat fruitvliegjes en andere soorten insecten afkomen op restjes eten en drinken.

Dus zet je kopjes niet op de bar, maar breng ze naar de keuken en zet ze in de afwasmachine. Als deze vol is of nog moet worden uitgeruimd, dan kun je ze op het aanrecht zetten. Glazen kun je het beste omspoelen in de spoelbak. Als deze niet gevuld is, vul de glazen dan met een laagje water.

Bedankt allemaal voor jullie medewerking.

Aankondiging enquête trainingen en trainingsaanbod

Later deze week ontvangen alle leden een e-mail met het verzoek om een enquête over de trainingen en het trainingsaanbod binnen Nijmegen-Quick in te vullen. De enquête is zowel voor trainende als voor niet-trainende leden bedoeld. Wij zouden het erg op prijs stellen als iedereen de enquête invult. Hoe meer reacties, hoe beter we het trainingsaanbod op jullie wensen kunnen afstemmen. Invullen kost slechts 5 minuten! Doe dit alsjeblieft voor 15 augustus aanstaande.

<< Terug naar overzicht