Nieuwsbericht Nieuwsbrief 11: najaarscompetitie, open toernooi

13 september 2018

<< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief nummer 11: 13 september 2018

In deze nieuwsbrief

Voorwoord

Najaarscompetitie 2018

Terugblik op succesvol Sanadome Open 2018

Enquête trainingsaanbod Nijmegen-Quick

Derde vaste biertap

Inschrijven Winterhard(t)


 
Voorwoord

In de heerlijke nazomerzon mijmeren over wat de zomer gebracht heeft zit er nauwelijks in. De najaarscompetitie staat namelijk al weer op het punt van beginnen. We willen echter toch ook graag even de tijd nemen om terug te kijken op ons prachtige open toernooi. Daarnaast vindt u in deze nieuwsbrief nog een aantal andere mededelingen en aankondigingen.

Veel leesplezier gewenst en tot snel op de tennisbaan!


Najaarscompetitie 2018

De inschrijving voor de najaarscompetitie heeft inmiddels plaats gevonden. De belangstelling om deel te nemen aan deze competitie blijft onverminderd groot. In 2018 zullen namens Nijmegen-Quick 24 seniorenteams deelnemen. Verdeeld over de vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag.

Let op! Tijdens de competitie zijn onze banen beperkt beschikbaar om vrij te tennissen. Voor de najaarscompetitie is op de volgende dagen het volgende aantal banen gereserveerd:

 • Vrijdagavond:
  • Op 14, 21 en 28 september & 5, 12 en 19 oktober vanaf 19:00 uur 7 banen
  • Op 26 oktober vanaf 19:00 uur 8 banen
 • Zaterdag:
  • Op 15, 22 en 29 september & 13, 20 en 27 oktober vanaf 11:30 uur 6 banen
  • Op 6 oktober vanaf 11:30 uur 7 banen en tussen 13:00 - 17:00 uur 8 banen
 • Zondagmiddag:
  • Op 16, 23 en 30 september & 7, 14, 21 en 28 oktober tussen 14:00 - 18:00 uur 1 baan


Terugblik op succesvol Sanadome Open 2018

Nijmegen Quick kijkt terug op een geslaagd open toernooi. Dit jaar voor het eerst met Sanadome als hoofdsponsor. Met uitzondering van één uur flinke regen op maandagavond waren de hele week de weersomstandigheden voor zowel het tennissen als het kijken prachtig en was er dus veel gezelligheid op het park.

Ook dit jaar speelden we tot genoegen van veel deelnemers weer in poules. Spelers kregen elke avond de mogelijkheid een versbereide maaltijd op de club te nuttigen en hier werd gretig gebruik van gemaakt. De dagmenu’s waren zo’n succes dat de commissie voor volgend jaar uitkijkt naar iemand die in de keuken wil ondersteunen. Op vrijdag werden de vertrouwde barbecue en feestavond met DJ REmixion georganiseerd en werd er tot in de kleine uurtjes gefeest. Op de zonnige finaledag kon iedereen tot slot genieten van mooie, spannende finalepartijen en ondertussen proeven van Zuid-Afrikaanse wijnen van Le Roux of een pizzaslice van de Bakken op Hakken Foodcaravan.

Om een impressie te krijgen van deze week vind je de foto’s op onze Facebookpagina (www.facebook.com/otnijmegenquick). Een uitgebreider verslag vind je op onze website.


Enquête trainingsaanbod Nijmegen-Quick

Afgelopen zomer hebben we al onze leden via een enquête benaderd om jullie mening te horen over de kwaliteit en het aanbod van onze tennistrainingen. We hebben van 104 leden een respons gehad. Dat aantal is wat ons betreft voldoende om over de uitkomsten in gesprek te gaan met onze trainer Patrick. We houden jullie op de hoogte.


Derde vaste biertap

Waarschijnlijk vanaf volgende week telt onze bar drie vaste biertaps. Tussen de al bestaande met Jupiler en Leffe Blond komt een weizener bier. Helaas niet het bij ons zeer populaire Franziskaner Weissbier, maar wel de net zo lekkere Hertog Jan Weizener.


Inschrijven Winterhard(t)

Het duurt nog even, maar voor je het weet is de najaarscompetitie voorbij en staat Winterhard(t) voor de deur. De speelperiode van Winterhard(t) is van 3 november 2018 tot en met 24 februari 2019. Tot 20 oktober a.s. kun je je via www.toernooi.nlvoor deze competitie inschrijven. Denk bij verhinderingen ook aan je eventuele (wintersport)vakantie!

Kijk voor meer informatie in de vorige nieuwsbrief.

<< Terug naar overzicht