Nieuwsbericht Nieuwsbrief 12: wintertraining, mini maxi toernooi, jeugd

04 oktober 2018

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

De dagen worden korter, kouder en donkerder. Dit betekent echter niet dat het rustiger wordt op de tennisbanen. Met de najaarscompetitie in volle gang en de Winterhard(t) en Mini Maxi Toernooi in het vooruitzicht is er nog genoeg mogelijkheid om te tennissen. Als je nog extra training nodig hebt, de wintertrainingen gaan ook bijna van start. Schrijf je dus allemaal snel in voor de leuke activiteiten in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier toegewenst en tot snel op de tennisbaan!

 

Wintertraining 2018-2019

Ook komende winter kun je weer tennislessen volgen. De inschrijfformulieren staan op onze website. Inschrijven kan tot uiterlijk 10 oktober.

Het Mini Maxi Intro Toernooi komt er weer aan!

Op 4 november 2018 staat het altijd gezellige en succesvolle Mini Maxi Intro Toernooi weer gepland! OF de maxi OF de mini moet lid te zijn van Nijmegen-Quick! Je kan als senior dus ook een introduc‌é uitnodigen! Maak vrienden, vriendinnen, neven, nichten, kleinkinderen, zoons/dochters, buurkids, opa's/oma's, tennisvrienden van je ouders/verzorgers, etc. enthousiast en meld je aan.

Voor de duidelijkheid, ben je 15/16/17 jaar, dan ben je natuurlijk niet echt mini meer. Maar bij dit toernooi ben je mini tot je 18e! Dus schrijf je gewoon in! Dan plannen wij leuke en gelijkwaardige wedstrijdjes in!

Als thema hebben we dit jaar: “Trek je gekste outfit aan!” Het duo met de gekste outfit verdient een prijs aan het einde van de dag.

Inschrijven kan tot en met zondag 28 oktober via een mail naarjcnijmegenquick@gmail.com. Vermeld bij het aanmelden de tennissterkte (of aantal jaren tennis ervaring) en de leeftijd van de mini! Kijk voor verdere informatie op de posters in het clubhuis of op de websitepagina van de Jeugdcommissie. Ook voor vragen kun je mailen naar jcnijmegenquick@gmail.com. Jullie kunnen ons helpen door je op tijd aan te melden! Dus niet net na de sluitingsdatum (wat vaak gebeurt). De jeugdcommissie bestaat nog maar uit twee personen. Om dit goed te kunnen voorbereiden, hebben we de tijd hard nodig. Help ons hiermee!

Ook najaarscompetitie voor de jeugd

Weten jullie dat er maar liefst vier jeugdteams van onze eigen club actief zijn in de jeugdcompetitie in het najaar? Omdat we de teams niet compleet kregen, hebben we een mooie samenwerking opgezet met Rapiditas. De teams zijn dus een mix van jeugdspelers van Rapiditas en Nijmegen-Quick. Ook afgelopen voorjaar hebben al enkele teams op deze manier competitie gespeeld. Ze waren erg enthousiast. Dus ben je jeugdlid en je twijfelt nog over competitiespelen, weet dat deze mogelijkheid er is. Maar wellicht kunnen we in de toekomst wel ons eigen Nijmegen-Quickteam vormen. Competitiekids, zet hem op!

De indeelavonden op woensdagavond

Na de zomeravondcompetitie, de zomerperiode (waarin het indelen zijn doorgang wel heeft gevonden) en de toernooien op de club, is het indelen nu weer elke woensdag vol aan de gang. Dus kom ook een keer meedoen. Hoe het indelen in zijn werk gaat, kun je vinden op de website. En natuurlijk kun je voor vragen ook altijd contact opnemen met de indeelcommissie.

Dit nieuwe seizoen hebben we enkele wijzigingen aangebracht in de organisatie van het indelen, waarover we je graag informeren. Zoals de indelers die al vaker zijn geweest wel weten, werken we met het principe vele handen maken licht werk. Dus een grote groep vaste indelers deelt allemaal ombeurten een avond in. Om dit wat aantrekkelijker te maken voor degene die indeelt, hebben we de richtlijnen daarvoor gewijzigd. Vanaf nu speelt degene die indeelt altijd de rondes mee! De indeler is geen sluitpost meer, maar juist de belangrijkste dame/heer van de avond. Mochten in een speelronde spelers niet kunnen worden ingedeeld, dan wordt 'blind' een naam getrokken uit de op dat moment aanwezige spelers. Degene die de pech heeft een ronde niet te kunnen spelen, wordt uiteraard in de volgende ronde wel ingedeeld. Spelers die in de voorgaande week werden uitgeloot voor een speelronde, kunnen de week erop niet worden uitgeloot. Spelers die maar 1 ronde willen spelen, kunnen in theorie dus de pech hebben dat ze die ene ronde een ronde later kunnen spelen.Gelukkig komt het niet zo heel vaak voor dat mensen niet kunnen spelen, en betreft het vrijwel altijd maar 1 persoon (als er 2 personen over zijn, kunnen deze enkelen).We hopen dat deze wijziging het voor iedereen aantrekkelijker maakt een avondje in te delen.

Tot op de woensdagavond!

Inschrijven Winterhard(t)

Tot 20 oktober a.s. kun je je via www.toernooi.nl voor Winterhard(t) inschrijven. De speelperiode van Winterhard(t) is van 3 november 2018 tot en met 24 februari 2019. Denk bij verhinderingen ook aan je eventuele (wintersport)vakantie! Kijk voor meer informatie in de vorige nieuwsbrieven.

Informatie over lidmaatschap

Vanaf 15 oktober gaat het winterlidmaatschap in. Dit duurt tot 1 april. Ons reguliere lidmaatschap geldt vanaf 1 januari voor het hele jaar en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd. Wil je je afmelden als lid, dan moet je dat doen vóór 1 november voorafgaand aan het jaar waarin je wilt stoppen. Alle informatie over lidmaatschap vind je op onze website.

<< Terug naar overzicht