Nieuwsbericht Nieuwsbrief 13: voorjaarscompetitie, mini maxi toernooi

25 oktober 2018

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Zou de herfst nu echt doorzetten? Of zal komend weekend de afsluiting van de najaarscompetitie net zo mooi zijn als de afgelopend weekends? Met de afsluiting van de najaarscompetitie en het Mini Maxi toernooi komt er toch echt een einde aan het huidige seizoen. Het moment om terug te kijken op een mooie tenniszomer, maar ook om alvast vooruit te kijken en je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie.

Veel leesplezier en tot snel op de tennisbaan!

Inschrijven voorjaarscompetitie 2019 tot en met 11 november

Ook in 2019 neemt Nijmegen-Quick weer deel aan de voorjaarscompetitie van de KNLTB. In de maanden april en mei wordt gedurende zeven weken gestreden om het kampioenschap. Er wordt gespeeld op de vrijdagavond, zaterdag en zondag (regulier en 8&9 competitie). Meer informatie over de speeldata vind je op de website van de KNLTB.

Ben jij geïnteresseerd om voorjaarscompetitie te spelen? Geef je dan als team of als invaller op door een e-mail te sturen met jullie namen naar de Technische Commissie (tc.nijmegenquick@gmail.com). Inschrijven als team betekent dat je akkoord gaat met de competitiebijdrage 2019 en het competitiereglement van de KNLTB.

Inschrijven kan t/m zondag 11 november, reageer dus snel! Teams die in 2018 aan de KNLTB voorjaarscompetitie hebben deelgenomen, krijgen voorrang bij overinschrijving. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina van de Technische Commissie op onze website. Op de zondag is voldoende ruimte voor nieuwe teams.

Voorjaarscompetitie 2019 jeugd

Steeds meer kids van onze vereniging spelen competitie! En tot nu toe zijn er alleen maar positieve reacties, dus twijfel je of je competitie zult gaan spelen, vraag eens een competitiespelend trainingsgenootje hoe het is!

Wil je in het voorjaar 2019 ook (weer) competitie spelen op de zondag? Dan is het nu tijd om je daarvoor aan te melden. Dit kan tot en met zondag 11 november! Stuur een mail naar jcnijmegenquick@gmail.com, en vermeld hierin je naam, geboortedatum en bondsnummer. Indien je afgelopen jaar al competitie hebt gespeeld, laat dan ook even weten binnen welke kleur van tenniskids (indien van toepassing).

Zoals de meesten wel weten werken we voor de competitie samen met Rapiditas, zodat we er zoveel mogelijk voor kunnen zorgen dat iedereen in een team geplaatst kan worden. Aanmelding geeft echter geen garantie. Waar mogelijk proberen we natuurlijk onze eigen Nijmegen-Quick-teams samen te stellen! Hoe meer kids zich aanmelden hoe groter die kans is. Dus maak je tennismaatjes ook enthousiast, want dan kunnen we snel uitkomen voor onze eigen club.

Schrijf je in voor het Mini Maxi Intro Toernooi!

Op 4 november 2018 staat het altijd gezellige en succesvolle Mini Maxi Intro Toernooi weer gepland!

Inschrijven kan tot en met zondag 28 oktober via een mail naar jcnijmegenquick@gmail.com. Vermeld bij het aanmelden de tennissterkte (of aantal jaren tennis ervaring) en de leeftijd van de mini! Kijk voor verdere informatie op de posters in het clubhuis of op de websitepagina van de Jeugdcommissie. Voor vragen kun je mailen naar jcnijmegenquick@gmail.com.

De jeugdcommissie zoekt commissieleden

De jeugdcommissie is op zoek naar nieuwe enthousiaste commissieleden. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, stuur een mailtje naarjcnijmegenquick@gmail.com of vraag de huidige commissieleden Karlijn Breunissen en Marlies Spithoven.

<< Terug naar overzicht