Nieuwsbericht Nieuwsbrief 14: enquête trainingen, nieuwjaarsreceptie

03 december 2018

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

De kou hangt in de lucht, de dagen worden korter en Sinterklaas is in het land. Ondanks deze gure periode zijn onze banen gedurende de avonden nog goed gevuld. Dit vinden wij erg mooi om te zien.

Wij wensen u veel leesplezier en hopelijk tot snel op de tennisbaan!

 

Cursus reanimatie en AED

Op 12 december is er voor leden van Nijmegen-Quick een cursus reanimatie en AED. Deze vindt plaats in ons clubhuis en begint om 19.30 uur. Er zijn nog enkele plekken vrij. Heb je interesse, stuur dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk op 8 december een mail naar nijmegenquick@gmail.com.

Enquête trainingen

Rond afgelopen zomervakantie is onder onze leden een enquête uitgezet over de trainingen en het trainingsaanbod bij Nijmegen-Quick. We zijn blij met alle reacties! Ruim 100 leden hebben de enquête ingevuld. De reacties zijn over het algemeen positief. Onder andere het aantal beschikbare lesuren, de verschillen in invulling van de trainingen tussen de trainers en de communicatie over trainings- en inschrijfmogelijkheden vragen onze aandacht. Daarnaast lijkt er voldoende animo te zijn om volgend jaar in de winter ook de mogelijkheid aan te bieden binnen te trainen. Tijdens de ALV begin 2019 zullen we uitgebreider terugkomen op de resultaten van de enquête en vervolgacties.

Winterhard(t) op ons park

De Winterhard(t) competitie 2018-2019 is weer in volle gang. Tientallen leden van Nijmegen-Quick doen hieraan mee. Winterhard(t) wordt gespeeld bij verschillende verenigingen in Nijmegen. Op zondagen 9 december, 6 januari, 20 januari en 10 februari zijn onze banen aan de beurt. Er wordt dan gespeeld op 4 banen van 10.00 tot 16.00 uur.

Nieuwjaarsreceptie

Op woensdag 9 januari 2019 staat onze nieuwjaarsreceptie gepland. Vanaf 20.00 uur proosten wij graag met jullie op het nieuwe jaar.

Laddercompetitie

Een laddercompetitie is een interne enkelspelcompetitie die uitsluitend gericht is op leden van een vereniging. Het is een uitdaagsysteem, waarbij spelers elkaar – volgens bepaalde regels – individueel kunnen uitdagen tot een officiële tennispartij om bij winst steeds hoger op de “ladder” te komen. Een laddercompetitie heeft bovendien een sociaal element. Iedereen speelt regelmatig tegen verschillende leden van de club. Het moment waarop je de wedstrijd speelt bepaal je zelf en in overleg met jouw tegenstander.

We zijn benieuwd of er onder onze leden animo is voor het opzetten van een laddercompetitie. Graag vernemen we dit via deze link: Enquete laddercompetitie NQ

<< Terug naar overzicht