Nieuwsbericht Nieuwsbrief 1: nieuwjaarsborrel, ALV, contributie

05 januari 2019

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Het bestuur en de redactie van de nieuwsbrief wensen alle leden van Nijmegen Quick een heel gelukkig, gezond en sportief 2019.

Wij wensen u veel leesplezier en hopen u snel te zien op de tennisbaan of tijdens een van onze activiteiten!

 

Nieuwjaarsreceptie

Op woensdag 9 januari 2019 staat onze nieuwjaarsreceptie gepland. Vanaf 20.00 uur proosten wij graag met jullie op het nieuwe jaar.

Factuur contributie

Op donderdag 10 januari aanstaande krijgen alle leden een e-mail afkomstig van KNLTB.collect met het verzoek de jaarlijkse contributie te betalen.

In dit bericht staat een blauwe knop “Betaalkeuze maken”. Hierachter staan de gegevens van de factuur. Ook staat daar weer een blauwe knop. Als je daarop klikt, kom je op een pagina waar je kunt kiezen tussen betaling via Ideal of via automatische incasso. Ook als je in het verleden al een machtiging tot automatische incasso hebt gegeven, is het de bedoeling dat je hier een keuze maakt.

Kortom, volg de “blauwe knoppenroute”, maak je keuzes en je bent weer klaar voor een jaar tennisplezier bij TC Nijmegen-Quick!

Als er vragen zijn over de factuur of de betaling, stuur dan even een mailtje naarleden@nijmegenquick.nl.

Laddercompetitie

In de vorige nieuwsbrief hebben we jullie je mening gevraagd over het opzetten van een laddercompetitie. Om een betere conclusie te kunnen trekken, zouden we graag meer reacties ontvangen via deze link: https://docs.google.com/forms/d/1t27uVd5RNMvm_owv_DoZ067NhSIxW7LUB30pzl9mRa0/edit

Een laddercompetitie is een interne enkelspelcompetitie die uitsluitend gericht is op leden van een vereniging. Het is een uitdaagsysteem, waarbij spelers elkaar – volgens bepaalde regels – individueel kunnen uitdagen tot een officiële tennispartij om bij winst steeds hoger op de “ladder” te komen. Een laddercompetitie heeft bovendien een sociaal element. Iedereen speelt regelmatig tegen verschillende leden van de club. Het moment waarop je de wedstrijd speelt bepaal je zelf en in overleg met jouw tegenstander.

Algemene ledenvergadering op 11 februari

Op maandag 11 februari 2018 (aanvang 20.00 uur) is het tijd voor onze algemene ledenvergadering (ALV). Deze vindt plaats in ons clubgebouw aan de Nijmeegsebaan 141. De betreffende stukken worden ruim van tevoren ter inzage op onze website www.nijmegenquick.nl geplaatst.

Onze banen in de winter

De Nederlandse winter kent vele weertypen. Wanneer mogen we op onze banen spelen en wat moeten we wel en niet doen?

Bij vorst kan er wel getennist worden, bij dooi, sneeuw en ijzel niet. Bespeling kan dan beschadigingen (oneffenheden in de toplaag en de fundering) veroorzaken. Als de vorst uit de grond is zijn de banen weer bruikbaar. Dat is één of enkele dagen na de vorst (afhankelijk van de weersomstandigheden).

Als er sneeuw op de baan ligt, schuif die dan niet weg. Wegschuiven kan de mat (toplaag) beschadigen en een ongelijke verdeling van het infillmateriaal (toplaagmateriaal) tot gevolg hebben.

Bij regen en als de banen vochtig zijn kun je beter niet slepen. Plassen verdelen met een sleepnet is ook niet de bedoeling. Doe je dit wel, dan smeer je het zand als een soort pindakaas over de baan en slibt alles dicht.

Let bij zware regen en winterweer ook op de berichtgeving van onze parkbeheerder Fabiënne Lansink op onze website.

<< Terug naar overzicht