Nieuwsbericht Nieuwsbrief 3: Ledenpasjes, voorjaarstoernooi, rookvrije club

20 februari 2019

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

De kou lijkt nu toch echt uit de lucht. Dit trekt ook meteen iedereen weer naar de tennisbaan. Het is duidelijk dat het nieuwe seizoen eraan komt. Vandaar dat er in deze nieuwsbrief een aankondiging staat voor het eerste clubtoernooi van het jaar en informatie omtrent de nieuwe pasjes. Wij wensen jullie veel leesplezier en tot snel op de tennisbaan!

Ledenpasjes 2019 ophalen en bardienst plannen

Het nieuwe ledenpasje ligt weer klaar. Zoals bekend, is bij onze vereniging de uitgifte van de ledenpas gekoppeld aan het inschrijven voor een bardienst. Een bardienst duurt 3 uur en kan plaatsvinden op een doordeweekse dag van 20.00-23.00 uur of in het weekend, van 10.30-13.30 uur. Daarnaast zijn er veel bardiensten nodig op competitiedagen en -avonden en tijdens toernooien en andere evenementen.

Op de onderstaande data kunnen pasjes opgehaald worden en kan in overleg indien nog van toepassing met de Barcommissie een bardienst gepland worden. Vergeet je agenda niet!

  • Dinsdag 12 maart 19:30-21:30 uur
  • Woensdag 20 maart 19:30-21:30 uur
  • Maandag 25 maart 19:30-21:30 uur
  • Donderdag 28 maart 19:30-21:30 uur
  • Zaterdag 6 april 11:00-13:00 uur

Nieuw!
Dit jaar kun je zelf al je bardienst online plannen. Dit scheelt veel tijd bij het ophalen van je tennispas. Hoe doe je dit? Je gaat naar mijn.knltb.club en kiest voor je eigen vereniging daarna kun je inloggen met de gegevens die je per mail hebt ontvangen. Je kunt ook kiezen voor de wachtwoordvergeten-functie, als je de mail niet meer hebt. In het scherm dat opent zie je de diensten die je vereniging heeft aangemaakt. Blauw = een dienst waarvoor je je hebt ingeschreven. Wit = een dienst die ingevuld is en Groen = een dienst waar nog mensen voor gezocht worden. Als je een dienst gevonden hebt, klik je op de dienst en plan je in door op de knop ‘Inplannen’ te klikken.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om een bardienst te draaien, dan kun je deze ook afkopen voor 30 euro. Je kunt dit bedrag betalen met de pinpas bij de kassa (niet contant) bij het ophalen van je pasje. Uiteraard hopen we alle bardiensten ingevuld te krijgen en rekenen we op ieders medewerking.

Leden die dit jaar 70 jaar of ouder worden, hoeven geen bardienst te draaien en kunnen hun pas gewoon meekrijgen (of bij Fabiënne ophalen). Uiteraard zouden we het zeer op prijs stellen als 70-plussers ook een bardienst willen draaien. Jeugdleden met niet-spelende ouders krijgen hun pas via de trainer of thuisgestuurd.

Houd er rekening mee dat je pasje van 2018 na 1 april niet meer werkt. Je kunt dan niet meer afhangen op het afhangbord en tennissen zonder geldig pasje is niet toegestaan. De pas wordt alleen meegegeven als de contributie ook betaald is. Eventueel kun je dat ook nog ter plekke doen!

Verder gaan wij ervan uit dat je zelf voor vervanging zorgt of ruilt als je onverhoopt je bardienst niet kunt draaien. Op de club app kun je het bardienstschema bekijken.

Schrijf je in voor het Voorjaarstoernooi op 31 maart

De lente lijkt al te zijn begonnen, de competitie komt eraan, de voorjaarstrainingen staan voor de deur. Genoeg redenen voor een gezellig toernooitje op de club. Alle seniorleden zijn van harte welkom op 31 maart. We spelen alleen dubbels en delen ter plekke in.

Ontvangst is om 11 uur met koffie en thee. Later serveren we een brunch met soep en broodjes. We sluiten het toernooi af met een borrel.

Meld je uiterlijk 24 maart aan via een e-mail aan pascalegrace@live.nl onder vermelding van ‘Voorjaarstoernooi’ en je naam en speelsterkte. De kosten voor het toernooi bedragen €5,- per persoon en kun je op de dag zelf voldoen.

Tennispark vanaf 18 maart volledig rookvrij

Tijdens de ALV op maandag 11 februari is het besluit genomen dat Nijmegen-Quick een volledig rookvrije vereniging wordt. Volgende week volgt meer informatie.

Tennisclinic voor de jeugd op 7 april

Speciaal voor onze kids met nog niet zoveel tenniservaring geeft onze trainster Anne-Marie op zondag 7 april van 14.00 tot 15.30 uur een tennisclinic. Leuke tennisspelletjes en -oefeningen, lekkere snacks en een echt tennisdiploma!

Geef je snel op! Stuur voor 31 maart een mail naar jcnijmegenquick@gmail.com met je naam, leeftijd en telefoonnummer. Geef de mail als onderwerp ‘tennisclinic’.

Interne (ladder) competitie

De nieuwe interne (ladder) competitie is live! Circa 50 leden van onze vereniging hebben zich ingeschreven om deel te nemen. Na afloop van de 1ste ronde, begin april, wordt bekeken of en in welke vorm er een vervolg wordt gegeven aan deze interne competitie. Veel succes en plezier voor alle deelnemers.

<< Terug naar overzicht