Nieuwsbericht Nieuwsbrief 5: Indeelavonden, tennispas, jeugd

03 mei 2019

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

De competitie is halverwege, er is een kleine pauze, het weer blijft wisselen, maar op de tennisbaan is het altijd vol en gezellig. De laatste periode is er een aantal activiteiten geweest voor de jeugd. Wij vinden dit jeugdig enthousiasme op de baan erg leuk om te zien en hopen dat dit veel gevolg krijgt. Wij wensen jullie alvast veel succes voor het vervolg van de competitie! En natuurlijk veel leesplezier!

 

Neem vanaf nu je KNLTB pas mee naar de indeelavond!

Tijdens de indeelavond op de woensdagen werd voor iedere speler een indeelpasje gemaakt. Hierop werden naam en speelsterkte vermeld. Omdat het uitzoeken van al deze pasjes veel werk is en zorgt voor een rommelig begin van de indeelavond, hebben we besloten om in het vervolg bij het indelen gebruik te maken van de KNLTB passen.

Sinds dit jaar wordt geen speelsterkte vermeld op deze passen, de sterkte zal daarom door een klein stickertje op de KNLTB pas worden toegevoegd, zodat het toch mogelijk blijft zoveel mogelijk op sterkte in te delen.

Voor degenen die mee willen doen op de indeelavonden betekent dit dus dat je altijd je KNLTB pas bij je moet hebben. Denk er ook aan dat je je pas aan het eind van de indeelavond weer mee naar huis neemt!

Heb je je tennispas nog niet?

Als je verzuimd hebt om je tennispas op te halen op één van de vijf pasjes zittingen, is het op onderstaande manier nog mogelijk om aan je tennispas te komen.

Je moet dan eerst online een bardienst inplannen. Dat kun je zelf doen. Je gaat naar mijn.knltb.club en kiest voor je eigen vereniging daarna kun je inloggen met de gegevens die je per mail hebt ontvangen. In het scherm dat opent zie je de diensten die je vereniging heeft aangemaakt, waarbij ‘groen’ een dienst is waar nog mensen voor gezocht worden. Als je een dienst gevonden hebt, klik je op de dienst en plan je in door op de knop ‘Inplannen’ te klikken.

Als je geen bardienst wilt doen, kun je hem afkopen voor €30,-. Laat maar weten wat je wilt en als je een bardienst ingeroosterd hebt, geef het dan door aan barcommissienijmegenquick@gmail.com. Dan leggen we jouw pasje in de la achter de bar.

KNLTB.club is vernieuwd: download de nieuwe clubapp

Op donderdag 2 mei jongstleden is Nijmegen-Quick overgegaan naar een nieuwe versie van KNLTB.club. Dat betekent ook dat onze ClubApp vernieuwd is. Maakte je daar al gebruik van, verwijder dan de oude/huidige ClubApp van je telefoon en download de nieuwe KNLTB ClubApp (versie 1.9). Je kunt onderstaande links gebruiken om de nieuwe ClubApp te downloaden:

App store iOS link: 
https://itunes.apple.com/us/app/clubapp-1-8/id1450502339?l=nl&ls=1&mt=8
Play store Android link: 
https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa.knltb.app

Indeelavonden tijdens de zomeravondcompetitie

Op woensdagavond 15 mei start de zomeravondcompetitie. Vanuit TC Nijmegen-Quick nemen 3 teams deel aan deze competitie. Op de avonden dat deze teams thuis spelen, is er geen indeelavond. 
De indeelavonden gaan niet door op 15 en 29 mei en 12 en 26 juni.
Er wordt wel ingedeeld op 22 mei en 5 en 19 juni.
Noteer deze data in je agenda!

Clubkampioenschappen van 24 tot 30 juni met groot lustrumfeest op zaterdag!

De competitie, die ondertussen halverwege is, is natuurlijk slechts een voorbereiding voor het belangrijkste evenement van het jaar. Dit jaar zullen de Clubkampioenschappen, de Quick Classics voor senioren en de jeugdclubkampioenschappen, plaatsvinden van 24 tot en met 30 juni. Binnenkort zal de inschrijving geopend worden, maar houd deze week alvast vrij!

Dit jaar staat de zaterdagavond in het teken van een groots feest ter ere van het lustrum van onze vereniging. De avond zal begeleid worden door een leuk bandje en de drank zal rijkelijk vloeien. Uiteraard is dit feest voor iedereen, ook wanneer je niet deel kunt nemen aan de clubkampioenschappen. Wij hopen jullie allemaal op 29 juni te verwelkomen!

Geslaagde oefencompetitiemiddag en start competitie team groen en oranje

Ondanks het onvoorspelbare weer hebben we op 17 maart een geslaagde oefencompetitiemiddag gehad met de jeugd! Ze zijn hier helemaal voorbereid op de competitie. En een teamfoto in nieuw teamshirt mag natuurlijk niet ontbreken!                            

Inmiddels is zowel het groene als het oranje team de competitie goed van start gegaan. En wat zijn er al veel mooie ballen geslagen. Fanatiek, enthousiast, maar ook sportief, gezellig en met een groot teamgevoel. Mooi om te zien. Ga zo door en succes met de rest van de competitie!

Schooltennis, proeftrainingen Sjors Sportief en een spetterende afsluitende clinic

De afgelopen periode is er weer veel gebeurd om de jeugd enthousiast te maken en kennis te laten maken met onze mooie tennissport. Zo heeft onze trainster Anne Marie, samen met vele enthousiaste vrijwilligers vanuit onze vereniging, schooltennis verzorgd op verschillende scholen in de omgeving.

Daarnaast hebben we mee gedaan met het Sjors Sportief project en heeft de jeugdcommissie samen met Anne Marie twee proeftrainingen verzorgd. Eenmaal tussen de storm door en eenmaal in stralend weer. Maart roert zijn staart.

Als afsluiting van al deze activiteiten was er op 7 april een afsluitende clinic op onze vereniging. Onder leiding van Anne Marie, met behulp van vele enthousiaste vrijwilligers, onder de stralende zon, hebben meer dan 35 enthousiaste kids onze clinic gevolgd. Aan het eind is iedereen met een tennisdiploma naar huis gegaan! Bedankt voor jullie inzet!

We hopen de kids snel weer te verwelkomen op onze club.

<< Terug naar overzicht