Nieuwsbericht Nieuwsbrief special: Clubkampioenschappen en lustrum

16 juni 2019

<< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Special Clubkampioenschappen

Quick Classics

Over minder dan 10 dagen barst er een week vol tennis en festiviteiten los op onze club. Velen hebben zich al ingeschreven, maar voor iedereen die hier nog niet aan toegekomen is, hebben we goed nieuws. De inschrijving is verlengd tot aanstaande dinsdag 18:00 uur. Dus wacht niet langer en schrijf je nog snel in!

Wij horen van veel mensen dat ze twijfelen over hun inschrijving, omdat ze veel verhinderingen hebben. Wij geven hierbij aan dat je je altijd mag inschrijven, ook als je bijvoorbeeld op de finale zondag niet kunt. Wij zullen altijd proberen of we de wedstrijden voor je in kunnen plannen op andere dagen. Mocht dat onverhoopt uiteindelijk niet lukken, dan zullen we je hierover contacten. Kortom, schrijf je gewoon in, dan gaan wij ons best doen!

Feest en clinic

Naast een leuk toernooi is er deze week een aantal andere activiteiten. De zaterdag zal in het teken staan van de viering van ons 130-jarig bestaan. Voor de jeugd zal er om 15:45 een clinic gegeven worden. Daarna kun je rond 19:00 uur genieten van een heerlijke rijsttafel. Vervolgens zal het feest om 20:30 losbarsten onder muzikale begeleiding van het Doppler Trio. Dus komt allen naar ons park op zaterdag 29 juni. Inschrijven voor de clinic kan via jcnijmegenquick@gmail.com en inschrijven voor de rijsttafel kan bij de wedstrijdtafel, ook als je niet meetennist tijdens de kampioenschappen.

Lustrumbier

Tijdens de week van de clubkampioenschappen introduceren we een speciaal voor ons 130-jarig bestaan gebrouwen bier. Dit is dan aan de bar te bestellen, maar ook mee te nemen voor thuis.

Lustrumshirt

Bovendien kunnen we jullie onze lustrumshirts tonen. Deze zijn tegen gereduceerde prijs aan te schaffen. Hoe? Dat laten we jullie nog weten, maar de shirts zijn al wel te bekijken en te passen.

<< Terug naar overzicht