Open Toernooi

Het Nijmegen Quick Open Toernooi 2017 is weer achter de rug.

Het Open Toernooi Nijmegen Quick 2017: negen volle dagen stond ons gezellig versierde tennispark met door sponsoren aangeklede banen in het teken van tenniswedstrijden, veel tenniswedstrijden.   

Als (grotendeels) nieuwe commissie hadden we plannen en frisse ideeën om ons toernooi en onze club nog meer op de kaart te zetten. Zo hebben we poules geïntroduceerd, zodat je na een onverhoopt slechte tennisdag niet meteen uit het toernooi ligt en maakten we dit jaar voor het eerst deel uit van het Nijmegen Tennis Tournament (NTT). Deelnemers konden zo ook bij ons punten scoren om uitgenodigd te worden voor het finaleweekend van 29 en 30 september en 1 oktober bij De Oorsprong in Beek.

Ook de aankleding had onze aandacht: mogelijkheden om lekker te eten op de club, verwennerij in de vorm van een zoet of hartig gevuld plankje na de wedstrijd, in het weekend was tijdens de vertrouwde barbecue en feestavond een speciaal assortiment van Corona en Desperado verkrijgbaar bij de bar en op de finaledag kon iedereen zich laten masseren door Josien Lucassen, Zuid-Afrikaanse wijnen proeven bij Louise van Le Roux Wijnimport en de maag vullen met een lekkere pizzapunt. En natuurlijk genieten van de vele spannende finalepartijen.

We kijken terug op een zeer geslaagd toernooi! Een recordaantal deelnemers, weersomstandigheden die ons er niet onder hebben gekregen en veel gezelligheid van deelnemers en toeschouwers.

Was je er onverhoopt niet bij en wil je toch een impressie krijgen? Kijk dan op onze Facebookpagina. (www.facebook.com/otnijmegenquick).

Wij zijn volgend jaar weer van de partij, jullie ook?

Christina Akker
Ingrid Blom
Fransje Engbers
Willem Peter Leensen
Alice Mulder
Sonja Staals
 

Heb je vragen? Stuur een mail naar toernooiopen@gmail.com.