Open Toernooi

Ons volgende Open toernooi vindt plaats van 31 augustus tot en met 8 september 2019.


Terugblik op succesvol Sanadome Open 2018

Het Sanadome Open van Nijmegen Quick 2018 is alweer achter de rug: negen volle dagen stond ons gezellig versierde tennispark met door sponsoren aangeklede banen in het teken van tennis, tennis en nog eens tennis.    

Net als vorig jaar speelden we weer in poules. Dit tot tevredenheid van veel deelnemers. Spelers hebben de zekerheid dat ze meerdere keren terugkomen om te spelen. Daarnaast zorgt het voor extra gezelligheid op het park: mensen leren elkaar kennen. Ook konden deelnemers dit jaar weer punten bij ons scoren om uitgenodigd te worden voor het finaleweekend van het Nijmegen Tennis Tournament (NTT) op 16, 17 en 18 november bij De Oorsprong in Beek.

Spelers waren wederom in de gelegenheid om lekker te eten op de club. Waar hier vorig jaar voorzichting gebruik van werd gemaakt, vonden de maaltijden dit jaar gretig aftrek en stroomden de reserveringen via de mail binnen. Het was zo’n succes dat de commissie voor volgend jaar versterking in de keuken zoekt. Meld je bij interesse aan bij de commissie!

Met een gezellige barbecue en dito feestavond werd het finaleweekend ingeluid. DJ REmixion verzorgde de muzikale omlijsting van de feestavond en tot in de vroege uurtjes werd gefeest. Ook tijdens deze editie hebben we de finaledag aangekleed met een wijnproeverij van Zuid-Afrikaanse wijnen van Louise Le Roux Wijnimport en de Bakken op Hakken Foodcaravan voor lekkere versbereide pizza. Je zou het bijna vergeten, maar ook werd er natuurlijk genoten van de vele spannende finalepartijen. Heerlijk in het zonnetje!

Als commissie kijken we net als vorig jaar terug op een zeer geslaagd toernooi! We kregen veel leuke reacties van de deelnemers en kijken ernaar uit om er volgend jaar, als onze club 130 jaar bestaat, weer iets heel moois van te maken!

Was je er onverhoopt niet bij en wil je toch een impressie krijgen? Kijk dan op onze Facebookpagina voor de foto’s. (www.facebook.com/otnijmegenquick).

Heb je vragen? Stuur een mail naar toernooiopen@gmail.com.