Jeugdlidmaatschappen

Nijmegen-Quick vindt het erg belangrijk om zo veel mogelijk kinderen enthousiast te krijgen en houden voor tennis. We organiseren daarom elk jaar (onder andere via Sjors Sportief) proeflessen en activiteiten om kennis te maken met tennis, zoals de ‘Maak-kennis-met-tennis'-clinic.  

Daarbij kun je tot 6 jaar gratis lid worden van onze vereniging! Je kunt zo vrijblijvend kennismaken met tennis en de vereniging en ervaren hoe leuk het is. Omdat je lid bent kun je, mits er een groepje gemaakt kan worden van kids met dezelfde leeftijd, ook tennisles volgen. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina Trainingen. Op het moment dat je 6 jaar geworden bent, stroom je door in één van onze andere aantrekkelijke lidmaatschapspakketten voor de jeugd en word je ook lid van de KNLTB met mogelijkheid tot het spelen van competitie en toernooitjes.  

Ben je 6 jaar of ouder? Dan hebben we twee zeer aantrekkelijke en voordelige tenniskidspakketten.  Met tennispakket "Smash" zit je gebakken! Je bent dan, voor de aantrekkelijke prijs van 80 euro per jaar, lid van onze mooie vereniging, waardoor je het hele jaar vrij kan tennissen. Maar je kan met het Smash-pakket ook gratis deelnemen aan de voorjaars- en najaarscompetitie, je krijgt een persoonlijk clubshirt bij deelname aan de competitie, mag gratis meedoen met de clubkampioenschappen en andere activiteiten georganiseerd door de jeugdcommissie. Wil je liever voornamelijk vrij spelen of misschien alleen tennisles nemen, dan kun je kiezen voor het tennispakket “Volley”. Dit kost 65 euro per jaar. Je kunt daarmee het hele jaar vrij tennissen en je wordt lid van de KNLTB. Bij dit pakket kun je tegen betaling wel mee doen met de clubkampioenschappen en andere activiteiten. Ook kun je tegen betaling en mits er plek is meedoen aan de voorjaars- en najaarscompetitie.  

Let op: in het jaar dat je 18 wordt, ga je over naar het aspirant seniorenlidmaatschap. Zie voor meer informatie onze pagina over lidmaatschappen en contributies.

  

Speel je competitie en ben je uit je shirt gegroeid? Laat dit dan weten aan de jeugdcommissie. Deze zorgt dan voor een nieuw shirt.

Naast dit tennispakket, kun je natuurlijk ook trainingen volgen. Aanmelden voor en betalen van de tennislessen loopt via Tennisschool Tom Kreemers. Kijk hiervoor op de pagina trainingen.


Kennismakingsaanbod

Wil je kijken of tennis wat voor je is, zonder gelijk lid te worden? Maak dan gebruik van ons kennismakingsaanbod. Neem hierover contact op met tennistrainer Joep Hofman via [email protected].