Trainingen

Natuurlijk is het mogelijk om bij T.C. Nijmegen-Quick te trainen. Je moet dan wel lid zijn van onze club.

Tennistrainingen worden verzorgd door de tennisschool van Tom Kreemers, TSTK. Onze trainers zijn Joep Hofman, Anne-Marie Kirch en Jasper Theunissen.

Klik hier voor informatie over de tennisschool en de trainers.

Als je nog geen lid bent en wilt onderzoeken of tennis iets voor je is, stuur dan een mailtje naar [email protected].

Aanbieding lespakket TennisKids Blauw

Na de meivakantie willen we voor de jongste jeugd (TennisKids Blauw) starten met tennislessen. Op woensdagmiddag van 15.00-16.00 uur bieden we 10 lessen voor kinderen van 4 tot 6 jaar, waarbij balvaardigheid en plezier hoog in het vaandel staat. Als ouder mag je mee de baan op en samen met je zoon/dochter lekker een uurtje bewegen. De kosten voor deze lessen bedragen €49,00 en er is nog geen betaald lidmaatschap nodig. (Wel is het belangrijk je in te schrijven voor de vereniging via het inschrijfformulier op de site www.nijmegenquick.nl. Je kan hier kiezen voor de optie junior tot 6 jaar. Er wordt dan geen contributie in rekening gebracht.)

We starten na de meivakantie en de lessen duren tot rond de zomervakantie. Heb je ook zin om mee te doen? Schrijf je in via www.tstk.nl en vink de optie ‘Tenniskids Blauw’ aan op het inschrijfformulier.

Heb je vragen? Mail gerust met Joep Hofman ([email protected]).

Tennislessen voorjaar 2023

De tennislessen starten begin april 2023. Inschrijving is mogelijk via het inschrijfformulier op de website van TSTK. Doe dit voor 10 maart. Houd ook de nieuwsbrieven in de gaten.

In geval van vragen over tennislessen, stuur een e-mail naar [email protected].