Trainingen

Natuurlijk is het mogelijk om bij T.C. Nijmegen-Quick te trainen. Je moet dan wel lid zijn van onze club.

Tennistrainingen worden verzorgd door de tennisschool van Tom Kreemers, TSTK. Onze trainers zijn Jasper Theunissen, Luuk Geerlings en Arthur van Keulen.

Klik hier voor informatie over de tennisschool en de trainers.

Als je nog geen lid bent en wilt onderzoeken of tennis iets voor je is, stuur dan een mailtje naar [email protected].

TennisKids Blauw

Ook voor de jongste jeugd (Tenniskids Blauw) bieden we tennislessen aan. Het voordeel is dat je naast de kosten van de lessen, nog geen contributie hoeft te betalen. Want tot 6 jaar ben je gratis bij ons lid! Om de lessen te mogen volgen, moet je wel lid zijn van onze vereniging. Het is dus belangrijk je wel in te schrijven via https://www.nijmegenquick.nl/lid-worden. Je kan hier kiezen voor de optie junior tot 6 jaar. Er wordt dan geen contributie in rekening gebracht (tot ze 6 jaar worden).

Wel moet er natuurlijk een groepje gevormd kunnen worden voor Tenniskids Blauw, maar meestal is die er wel of ontstaat deze op termijn. Wil je weten of er op dit moment een groepje is waar je je bij kan aansluiten? Of heb je andere vragen? Mail gerust met onze trainer Jasper Theunissen ([email protected])

Heb je gelijk zin om mee te doen? Schrijf je dan in voor de trainingen via https://tstk.nl/vereniging/tc-nijmegen-quick/?subscribe=true, bij opmerkingen kan je eventueel toevoegen dat het om Tenniskids Blauw gaat.