Competities

Bij Nijmegen-Quick is het uiteraard mogelijk om competitie te spelen. Inschrijven kan als individu, maar bij voorkeur als team. Je wordt hierover tijdig geïnformeerd via e-mail of de nieuwsbrief. Nijmegen-Quick neemt gedurende het jaar deel aan de volgende competities:

Ga voor meer informatie naar de pagina van de Technische Commissie.

Ook junioren kunnen competitie spelen. Kijk op de competitiepagina voor de jeugd. Houd voor aanmelding ook de nieuwsbrief in de gaten.

Voorjaarscompetitie 2024 

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie heeft reeds plaatsgevonden. Kijk voor meer informatie over bijvoorbeeld de speeldata op de site van de KNLTB. Als je vragen hebt, neem dan contact op met de Technische Commissie.

Beschikbaarheid van de banen
Tijdens de voorjaarscompetitie is het aantal banen dat beschikbaar is om vrij te tennissen beperkt. Hieronder vind je een overzicht:

- Op vrijdagen wordt er vanaf 19.00 uur competitie gespeeld. Op vrijdagen 31/3 en 19/5 is er één baan beschikbaar om af te hangen, op alle andere vrijdagavonden zijn dat er twee.

- Op zaterdagen kan er tot 10.00 uur vrij getennist worden. Tussen 10.00 en 11.30 uur zijn er nog zeker twee banen beschikbaar. Vanaf 11.30 uur tot het begin van de avond zijn alle banen bezet voor competitie. Op zaterdagavond kan er weer gewoon worden afgehangen.

- Op de zondagochtend speelt onze jeugd competitie, op zondagmiddag is het de beurt aan de senioren. Op vier zondagochtenden is er vanaf 9.00 uur helaas geen baan vrij. Het gaat om de volgende data: 10 en 23 april en 14 en 29 mei. Op de andere zondagochtenden zijn er twee tot vier banen vrij om af te hangen. Op 7 mei is er geen jeugdcompetitie, zodat alle banen vrij zijn. Op zondagmiddagen zijn meestal minimaal twee banen beschikbaar om recreatief te tennissen.

Zomeravondcompetitie 2023

De zomeravondcompetitie vindt plaats op woensdagavonden in mei en juni. Kijk voor de speeldata op de site van de KNLTB