Beschikbaarheid van banen dit voorjaar

03 april 2024


Op vrijdag 5 april begint de voorjaarscompetitie 2024 voor senioren. Deze duurt tot en met vrijdag 14 juni. Er hebben zich weer veel teams ingeschreven om competitie te spelen. Ook worden er op zaterdagochtend wat trainingen gegeven. De mogelijkheden om banen af te hangen voor vrij spelen zijn daarom beperkt. Dat merk je als je digitaal wilt afhangen via de clubapp.

Hieronder vind je meer informatie over de beschikbaarheid van banen om vrij te tennissen:

- Op vrijdagen wordt er vanaf 19.00 uur competitie gespeeld. Er is sowieso één baan beschikbaar om af te hangen, en regelmatig twee.

- Op zaterdagen kan er tot 9.00 uur vrij getennist worden. Tussen 9.00 en 11.30 uur zijn er nog drie banen beschikbaar. Vanaf 11.30 uur tot het begin van de avond zijn alle banen bezet voor competitie. Op zaterdagavond kan er weer gewoon worden afgehangen.

- Op de zondagochtend speelt onze jeugd competitie, op zondagmiddag is het de beurt aan de senioren. Op elke zondag zijn er minimaal twee banen vrij om af te hangen.

Elk voorjaar is het weer een uitdaging om in de weekenden de balans te vinden tussen competitietennis, recreatief tennis, tennislessen en andere activiteiten. Ook al kunnen we het niet iedereen helemaal naar de zin maken, alle leden mogen ervan uitgaan dat we ieders belang meenemen in deze puzzel. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen