Laddercompetitie via de clubapp

11 oktober 2022


Vanaf 15 oktober kun je weer meedoen aan de interne laddercompetitie. Deze keer kan dat via de KNLTB clubapp. Je kunt meedoen in de onderdelen: heren enkel, dames enkel, heren/gemengd dubbel of dames dubbel. Er zijn geen kosten verbonden aan het ‘ladderen’. De deelnemers zorgen zelf voor de ballen. Deze laddercompetitie loopt van 15 oktober 2022 tot en met 31 maart 2023.

Wat is een laddercompetitie?
Bij een laddercompetitie dagen spelers elkaar uit voor een wedstrijdje tennis. De lager geplaatste speler daagt een hoger geplaatste speler uit en als de uitdager wint, stijgt zijn positie op de ladder. Je positie op de ladder bepaalt aan het einde van het seizoen wie de laddercompetitie wint. De laddercompetitie is niet alleen een mooie manier om jezelf sportief te meten met anderen, maar ook een uitstekende manier om beter te gaan tennissen, nieuwe leden te leren kennen en tennismaatjes te vinden.

Hoe werkt het?
In de KNLTB Club App kun je je inschrijven voor de laddercompetitie, spelers uitdagen, een baan reserveren, de uitslag invoeren en je positie op de ladder bekijken. Ga naar de balk onderin de app, klik op spelen en vervolgens wedstrijden. Vervolgens zie je het blokje over de laddercompetitie. Je kun voor een uitdaging kiezen uit 4 spelers/teams die boven je staan in de ladder. Je daagt één van deze clubgenoten/teams uit en maakt een afspraak om te gaan spelen. Na afloop voer je de uitslag in de Club App in. Dit kan even duren voordat je het ziet.

Mochten jullie vragen hebben stuur dan een mail naar [email protected]. Meer informatie is te vinden op deze website.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen