Open toernooicommissie

Claudius Open Nijmegen-Quick 2021

Ons open toernooi vindt plaats in de eerste week van september (6 september tot en met 12 september). Wil je meedoen schrijf je dan snel in via toernooi.nl. De inschrijving sluit zaterdag 28 augustus 2021 om 23.59 uur.


Terugblik op Sanadome Open 2019

Het Sanadome Open T.C. Nijmegen-Quick editie 2019 is alweer achter de rug. Negen dagen van tennis, lekker eten en gezellig met elkaar borrelen zijn voorbij gevlogen. Alle ingrediënten voor een succesvol toernooi waren aanwezig: fijne sponsoren, veel aanmeldingen, gunstig gezinde weergoden en (heel) veel sportieve deelnemers.

De toernooicommissie kijkt daarom ook dit jaar terug op een zeer geslaagd toernooi. Wij hebben alweer zin  in de editie van 2020 en hopen ook weer veel deelnemers van Nijmegen-Quick te begroeten!

Voor een foto-impressie van het toernooi verwijzen we je graag naar onze Facebookpagina.

Tot volgend jaar!
 

Terugblik op Sanadome Open 2018

Het Sanadome Open van Nijmegen Quick 2018 is alweer achter de rug: negen volle dagen stond ons gezellig versierde tennispark met door sponsoren aangeklede banen in het teken van tennis, tennis en nog eens tennis.    

Net als vorig jaar speelden we weer in poules. Dit tot tevredenheid van veel deelnemers. Spelers hebben de zekerheid dat ze meerdere keren terugkomen om te spelen. Daarnaast zorgt het voor extra gezelligheid op het park: mensen leren elkaar kennen. Ook konden deelnemers dit jaar weer punten bij ons scoren om uitgenodigd te worden voor het finaleweekend van het Nijmegen Tennis Tournament (NTT) op 16, 17 en 18 november bij De Oorsprong in Beek.

Spelers waren wederom in de gelegenheid om lekker te eten op de club. Waar hier vorig jaar voorzichting gebruik van werd gemaakt, vonden de maaltijden dit jaar gretig aftrek en stroomden de reserveringen via de mail binnen. Het was zo’n succes dat de commissie voor volgend jaar versterking in de keuken zoekt. Meld je bij interesse aan bij de commissie!

Met een gezellige barbecue en dito feestavond werd het finaleweekend ingeluid. DJ REmixion verzorgde de muzikale omlijsting van de feestavond en tot in de vroege uurtjes werd gefeest. Ook tijdens deze editie hebben we de finaledag aangekleed met een wijnproeverij van Zuid-Afrikaanse wijnen van Louise Le Roux Wijnimport en de Bakken op Hakken Foodcaravan voor lekkere versbereide pizza. Je zou het bijna vergeten, maar ook werd er natuurlijk genoten van de vele spannende finalepartijen. Heerlijk in het zonnetje!

Als commissie kijken we net als vorig jaar terug op een zeer geslaagd toernooi! We kregen veel leuke reacties van de deelnemers en kijken ernaar uit om er volgend jaar, als onze club 130 jaar bestaat, weer iets heel moois van te maken!

Was je er onverhoopt niet bij en wil je toch een impressie krijgen? Kijk dan op onze Facebookpagina voor de foto’s.

Wij zijn volgend jaar dus weer van de partij, jullie ook?