Tennistrainers

Voor tennisles kunnen jullie het hele jaar bij ons terecht op de smashcourt banen van TC Nijmegen-Quick! 

Tennislessen worden bij Nijmegen-Quick verzorgd door de tennisschool van Tom Kreemers, TSTK. Onze trainers zijn Jasper Theunissen, Luuk Geerlings en Arthur van Keulen. Zij geven aan zowel junioren als senioren les.

Hieronder stellen de tennisschool en onze trainers zich voor.
 

Tennisschool TSTK van Tom Kreemers

Ik ben Tom Kreemers en verzorg met mijn tennisschool de tennislessen op de mooie vereniging Nijmegen-Quick.

Ik kom uit Ammerzoden en geef al ruim 20 jaar tennisles. Ik heb bij verschillende verenigingen les gegeven en ben jaren als bondstrainer voor de KNLTB actief geweest.

In 2005 heb ik Tennisschool Tom Kreemers (TSTK) opgericht. Zelf sta ik nog dagelijks op de baan en samen met Bram Kaffener (manager TSTK) onderhoud ik de contacten bij de verenigingen en geef ik leiding aan het trainersteam. TSTK is op het moment actief bij 28 verenigingen. Naast het verzorgen van de trainingen, doen we meer voor de verenigingen. Wij bieden een totaal pakket aan, wat inhoudt dat we onder andere ook commissies ondersteunen, evenementen organiseren en voor werving en behoud van leden zorgen.

Met Jasper Theunissen, Luuk Geerlings en Arthur van Keulen hebben we een ervaren, enthousiast en vakkundig team voor jullie vereniging.

Trainer Jasper Theunissen

Ik ben Jasper Theunissen en ik verzorg tennislessen bij T.C. Nijmegen-Quick. 

Met zes jaar ben ik begonnen met tennis en sindsdien ben ik verknocht aan het spelletje. Ik heb vroeger bij de jeugd een aantal jaar bij de KNLTB getennist en veel wedstrijden gespeeld. Op dit moment ben ik speelsterkte 4 in de enkel en 3 in de dubbel. Op zaterdag speel ik competitie in een herenteam in Wijchen.

Inmiddels geef ik 15 jaar tennisles aan alle niveaus en leeftijdscategorieën en vind de variatie erg leuk. Bij de KNLTB heb ik mijn licentie behaald. Hoewel de technische, tactische en mentale aanwijzingen van wezenlijk belang zijn, vind ik het net zo belangrijk dat er flink wordt gezweet op de baan en zal hiervoor mijn uiterste best doen.

Naast het lesgeven beluister ik graag muziek, vind ik het heerlijk om veel te sporten en kijk graag films en series.

Tot snel op de baan!

Trainer Luuk Geerlings

Ik ben Luuk Geerlings, 27 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Lent.

Toen ik 5 jaar oud was ben ik begonnen met voetbal en tennis, waar ik meteen veel plezier aan beleefde. Op mijn 12de werd ik gescout door NEC en hier heb ik 4 jaar mogen voetballen. De combinatie met tennis is altijd mogelijk geweest, al was het soms wel wat puzzelen door de vele trainingen. Op mijn 16de ben ik het CIOS in Arnhem gaan volgen, om vervolgens richting de ALO in Nijmegen te gaan.

Momenteel werk ik naast mijn werkzaamheden bij T.C. Nijmegen-Quick in het speciaal onderwijs (kinderen met zware gedragsproblemen). Zelf tennis ik bij LLTV in Lent en speel ik op de zaterdag competitie in een herenteam, op de zondag voetbal ik in het 1e van DVOL. Inmiddels geef ik al 7 jaar training, waarvan de afgelopen 5 jaar in Berg en Dal. Plezier staat centraal in mijn lessen in combinatie met technische en tactische aanwijzingen. 

Ik kijk erg uit naar de aankomende tijd en hoop veel nieuwe mensen te leren kennen binnen de club!

Trainer Arthur van Keulen

Mijn naam is Arthur van Keulen en ik geef dit seizoen les op de donderdag bij T.C. Nijmegen-Quick. Ik ben woonachtig in Nijmegen en woon samen met mijn vriendin en ons tweejarige dochtertje in het gezellige Galgenveld.

Ik tennis al bijna mijn hele leven en heb in 2020 mijn hoogste speelsterkte (3) in het enkelspel bereikt. De laatste jaren heb ik minder kunnen spelen vanwege een chronische blessure aan mijn elleboog.  

Na een periode in de commerciële dienstverlening te hebben gewerkt, besloot ik in 2013 van mijn hobby mijn werk te maken. Ik ben de A-opleiding bij de KNLTB gaan volgen en heb deze in 2015 afgerond. Vrij snel daarna ben ik de B-opleiding gaan volgen en heb ook deze met succes afgerond. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd waaronder de modules voor het Tenniskidsprogramma. De afgelopen jaren heb ik bij verschillende clubs in Limburg, Brabant en Gelderland fulltime tennisles gegeven. Momenteel geef ik één dag per week les bij T.V. Rapiditas. Bij deze club ben ik al meer dan twintig jaar actief als lid en vrijwilliger.  

Ik vind het belangrijk dat er hard gewerkt en serieus getraind wordt. Daarnaast vind ik het ook prachtig om mijn kennis en ervaring op anderen over te mogen brengen. Zelf ben ik resultaatgericht en beschik over een flinke dosis empathisch vermogen. Ook vind ik het erg belangrijk dat er gelachen wordt in het leven! 

Tot snel op de baan!