Tennistrainers

Voor tennisles kunnen jullie het hele jaar bij ons terecht op de smashcourt banen van TC Nijmegen-Quick! 

Tennislessen worden bij Nijmegen-Quick verzorgd door de tennisschool van Tom Kreemers, TSTK. Onze trainers zijn Joep Hofman, Anne-Marie Kirch en Jasper Theunissen. Zij geven aan zowel junioren als senioren les.

Hieronder stellen de tennisschool en onze trainers zich voor.
 

Tennisschool TSTK van Tom Kreemers

Ik ben Tom Kreemers en verzorg met mijn tennisschool de tennislessen op de mooie vereniging Nijmegen-Quick.

Ik kom uit Ammerzoden en geef al ruim 20 jaar tennisles. Ik heb bij verschillende verenigingen les gegeven en ben jaren als bondstrainer voor de KNLTB actief geweest.

In 2005 heb ik Tennisschool Tom Kreemers (TSTK) opgericht. Zelf sta ik nog dagelijks op de baan en samen met Bram Kaffener (manager TSTK) onderhoud ik de contacten bij de verenigingen en geef ik leiding aan het trainersteam. TSTK is op het moment actief bij 28 verenigingen. Naast het verzorgen van de trainingen, doen we meer voor de verenigingen. Wij bieden een totaal pakket aan, wat inhoudt dat we onder andere ook commissies ondersteunen, evenementen organiseren en voor werving en behoud van leden zorgen.

Met Joep Hofman, Jasper Theunissen en Anne-Marie Kirch hebben we een ervaren, enthousiast en vakkundig team voor jullie vereniging.

Met sportieve groeten,

Tom Kreemers
 

Trainer Joep Hofman

Ik ben Joep Hofman en ik verzorg de tennislessen bij de mooie vereniging Nijmegen-Quick. Ik woon samen met mijn vriendin Mojra en 4 kinderen in Haalderen.

 

Ik ben begonnen met tennissen op 7 jarige leeftijd in Bemmel en was gelijk helemaal verknocht aan het spelletje. Op 14-jarige leeftijd werd ik Nederlands Kampioen. Er volgde een periode van vele internationale toernooien en mooie overwinnen op o.a. Krajicek en Dogger. Ik heb nog een tijdje geprobeerd om met tenniswedstrijden mijn geld te verdienen. Helaas is dat voor een erg klein groepje weg gelegd.

Omdat ik inmiddels in Duitsland competitie speelde was de stap om daar tennisles te gaan geven een kleine. Ik haalde mijn A en B licentie in Nederland. Na een periode in Duitsland heb ik de overstap gemaakt naar Nederland en heb ik mijn trainerscarrière verder uitgebouwd. Een aantal tussenjaren heb ik gewerkt in een andere branche. Mijn vriendin moedigde mij aan om mijn hart weer te gaan volgen en weer te gaan doen waar ik me goed bij voel: mensen leren tennissen. Sinds 2012 ben ik weer actief les aan het geven op diverse verenigingen in Brabant en regio Nijmegen.

Ik ben cat 2 speler en speel zelf ook nog graag, zo speel ik competitie in Duitsland en nog wat toernooien elke zomer. Met veel plezier en enthousiasme geef ik les en vind het een uitdaging om mijn leerlingen ongeacht het niveau met plezier (beter) te leren tennissen.

Tot snel op de banen van Nijmegen-Quick!

Sportieve groet,

Joep Hofman
 

Trainer Anne-Marie Kirch

Mijn naam is Anne-Marie Kirch. Ik ben nu bijna tien jaar tennisdocent, waarvan het grootste deel bij Nijmegen-Quick. Daarnaast geef ik ook tenniscursussen op het Sportcentrum van de Radboud Universiteit.

 

Ik heb afgelopen jaren les gegeven aan diverse doelgroepen, van Tenniskids, studenten tot Tennis Fit (55+).  Plezier en leren kunnen wat mij betreft heel goed samen gaan in het tennisspel en je bent nooit te oud om te leren en jezelf te verbeteren. Hoe meer je van het spelletje gaat genieten, hoe sneller je vaardigheden zullen verbeteren en je totale spel vooruit zal gaan. Mijn drive als tennisleraar is om  je te inspireren en je op de baan te laten ontdekken en ervaren hoe je optimaal kunt genieten en presteren op de baan.

Mijn motto: “Je hoeft niet altijd de beste te zijn, maar je moet proberen om het beste uit jezelf te halen”.

Tot op de baan!

Anne-Marie Kirch


Trainer Jasper Theunissen

Ik ben Jasper Theunissen en ik verzorg tennislessen bij T.C. Nijmegen-Quick. Ik ben 30 jaar en woon in Wijchen. Ik heb een hele leuke vriendin en twee (bonus)kinderen.

Met zes jaar ben ik begonnen met tennis en sindsdien ben ik verknocht aan het spelletje. Ik heb vroeger bij de jeugd een aantal jaar bij de KNLTB getennist en veel wedstrijden gespeeld. Op dit moment ben ik speelsterkte 4 in de enkel en 3 in de dubbel. Op zaterdag speel ik competitie in een herenteam in Wijchen. Inmiddels geef ik 12 jaar tennisles aan alle niveaus en leeftijdscategorieën en vind de variatie erg leuk. Bij de KNLTB heb ik mijn licentie behaald. Hoewel de technische, tactische en mentale aanwijzingen van wezenlijk belang zijn, vind ik het net zo belangrijk dat er flink wordt gezweet op de baan en zal hiervoor mijn uiterste best doen.

Naast het lesgeven beluister ik graag muziek, vind ik het heerlijk om veel te sporten en kijk graag films en series.

Tot snel op de baan!

Sportieve groet,

Jasper Theunissen