Digitale toegang tot ons park

23 februari 2024


In nieuwsbrief 14 van 30 november 2023 konden jullie al lezen dat de KNLTB heeft besloten om per 1 januari 2024 geen fysieke tennispasjes meer uit te geven. Dit heeft invloed op de toegang tot ons park en clubhuis en op het afhangen en bevestigen van banen. Want ook Nijmegen-Quick moet hierin mee. Alles gaat via de KNLTB clubapp op je telefoon.

Digitale toegang tot park en clubhuis per 26 februari
Per maandag 26 februari aanstaande hebben we een nieuw systeem van digitale toegang tot park en clubhuis. Alle leden kunnen met behulp van hun telefoon (smartphone) de poort, de buitendeur naar het clubhuis en de deur naar het bargedeelte openen. Vanaf maandag staat er in de clubapp in het menu-item Home (linksonder) een zescijferige code. Deze code is persoonlijk voor ieder lid en wordt voor de veiligheid wekelijks automatisch vernieuwd. Door de pincode op een toetsenbord bij de poort en/of de deuren in te voeren, openen deze en krijg je toegang. Bij de poort tot ons park en de deuren van het clubhuis hangt uitleg. Vragen kun je stellen aan Frank Mertens, onze parkbeheerder, via [email protected].

Afhangen en bevestigen van banen
Afhangen deden we al volledig digitaal. Inmiddels kun je ook met je telefoon bevestigen. Dat gaat als volgt:
- Je reserveert een baan via de ClubApp. Deze moet je op de club bevestigen.
- Je gaat naar het afhangbord. In plaats van bevestigen met je ledenpas, open je de ClubApp. Op ‘Home’ zie je de te bevestigen reservering.
- Als je op de knop ‘Reservering bevestigen’ drukt, opent de QR code scanner.
- Je kunt nu de QR code scannen, die op het scherm van het afhangbord zichtbaar is. Je reservering is vervolgens bevestigd.

Saldo op de ledenpas
Sommige leden hebben geld op hun fysieke ledenpas gezet. Zolang we onze huidige kassa hebben, blijft betalen met je pas mogelijk. Ook dat gaat uiteindelijk veranderen. Ons advies is geen geld meer op de ledenpas te storten. Resterend saldo op de fysieke ledenpas zal in ieder geval behouden blijven.

Nieuwscategorieën


Reacties

Jan Willem Lutje Schipholt 26-02-2024 11:55

Dag Wim, men is vandaag bezig met de aanleg van het nieuwe systeem. De verwachting is dat het later vanmiddag werkt en je dan een code ziet in de app. Je kunt ondertussen vandaag gewoon het park op en tennissen. Groeten, Jan Willem

Wim van Thiel 26-02-2024 09:22

bij home staan linksonder geen cijfers

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen