Nieuw: Wintercompetitie 2024/2025

03 juni 2024


Het einde van de voorjaarscompetitie is bijna daar, de inschrijving voor de najaarscompetitie is net gesloten, maar het liefste speel je natuurlijk het hele jaar door competitie. Daarom bieden we vanaf nu ook een wintercompetitie aan.

De wintercompetitie is een nieuw aanbod voor Tenniskids Groen, junioren 11 t/m 14, junioren 13 t/m 17 en senioren. Deze competitie heeft 7 speeldagen van november t/m februari. De speeldagen zijn wat meer verspreid over de maanden met meer inhaaldagen er tussendoor, zodat er voldoende inhaalgelegenheid is bij slecht weer.

En al moet de echte zomer nog starten, toch staat de inschrijving voor de wintercompetitie vanaf nu open.

Voor de jeugd: 
Inschrijven doe je via een e-mail aan de Jeugdcommissie ([email protected]). De deadline voor inschrijving is 1 september 2024. Vragen kun je stellen aan de Jeugdcommissie.

Voor de senioren:
Inschrijven doe je via een e-mail aan de Technische Commissie ([email protected]). De deadline voor inschrijving is 1 augustus 2024. Vermeld in de e-mail je speelsterkte, of je in een HD, DD, of GD-team wilt spelen en je voorkeursdag. Er zullen alleen dubbels worden gespeeld. Je kunt je ook met een heel team opgeven. Vragen kun je stellen aan de Technische Commissie. 

Oproep aan de senioren
Lijkt het je leuk deze wintercompetitie (mede) te organiseren, meld je dan bij de Technische Commissie. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen